Hem NYHETER Elon fortsätter att längta hem

Elon fortsätter att längta hem

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i år inledde Elon ett samarbete med Tillsammans Sthlm och Folket kring det nya kommunikationskonceptet ”Välkommen hem”.

Elon fortsätter att längta hem 2

Christian Dahlborg på Elon

Nu lanserar konstellationen en ny film för Elon som fångar den sköna känslan av att längta hem. Filmen kommer börja visas under vecka 36 i olika format och kanaler.

”Det har varit ett påfrestande år för de allra flesta svenskar och många har spenderat mer tid än vanligt i sina hem,” säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon. ”Hemmet har för många varit en trygg plats som man längtar till, som erbjuder glädje, gemenskap och möjligheter, och det vill vi också förmedla i våra kanaler.”

Elon har under året fortsatt utveckla både butiker och webb för att erbjuda lösningar som passar svenskar i en annorlunda vardag. Det har bland annat resulterat i integrerade tjänster, med möjlighet att beställa på nätet och hämta i butik. Med det nya konceptet kommer Elon fortsätta fokusera på möjligheter och positiva värden i hemmet, snarare än enskilda produkter.

”I en svår tid har vi kunnat hitta lösningar som gör tillvaron enklare och en smula mer glädjefylld,” säger Christian Dahlborg på Elon. ”I den nya filmen lyfter vi fram gemenskapens faser i hemmet där både kärlek och självförverkligande ingår, men också humor som vi hoppas kan skapa viss igenkänning.”

Film och tillhörande material lanseras i vecka 36 i TV, online-video, OOH, radio, print, sociala medier, digitalt, egna kanaler, samt i butiksled

Se filmen här i två versioner, 15 och 30 sek:

https://www.youtube.com/watch?v=0oL0zomJO18

https://www.youtube.com/watch?v=5cg0uDDiZBY

Relaterade Artiklar