resebokningar ökar, eDreams ODIGEO anställer mer än 100 personer
Hem NYHETER Resebokningar ökar, eDreams ODIGEO anställer mer än 100 personer

Resebokningar ökar, eDreams ODIGEO anställer mer än 100 personer

Publicerat av: Redaktionen

eDreams ODIGEO, Europas största online-reseföretag med varumärken som Travellink i Sverige, meddelar idag att man anställer över 100 nya medarbetare till företagets europeiska teknik- och produktinnovationsavdelningar, under de kommande veckorna.

Detta som en direkt följd av det stora antalet bokningar, som senaste kvartalet till stor del överträffat nivåerna före pandemin.

Det nya teamet kommer förstärka eDreams ODIGEOs teknik- och produktteam, så att företaget kan vidareutveckla sin branschledande teknik och skapa en ännu bättre, mer skräddarsydd kundupplevelse genom användning av banbrytande artificiell intelligens. Majoriteten av teamet kommer att anställas på eDreams ODIGEOs teknikhubar i Porto, Barcelona, ​​Madrid och Milano.

Nyheten presenteras efter företagets starka resultat och stora ökning av kundbas och marknadsandel. Trots att vissa reserestriktioner fortfarande finns kvar, har eDreams ODIGEO fortsatt att överträffa förväntningarna och under juni, juli och augusti har bokningarna i stort  överträffat nivåerna före pandemin.

resebokningar ökar, eDreams ODIGEO anställer mer än 100 personerSom ett ledande företag inom resetekniksektorn undersöker eDreams ODIGEO hela tiden nya sätt för att erbjuda sina kunder unika och spännande produkter. Prime, världens första anpassade reseprenumerationstjänst, nådde nyligen över 1,5 miljoner medlemmar och visar den typ av innovativa produkter som företaget fokuserar på att utveckla genom teknisk innovation i resesektorn.

eDreams ODIGEO är ett av de största europeiska e-handelsföretagen med medarbetare från 46 nationaliteter på de europeiska kontoren i Barcelona, ​​Madrid, Porto, Paris, Milano, Hamburg, Budapest och London.

Gerrit Goedkoop, operativ chef för eDreams ODIGEO:

”Kärnan i vår framgång är de duktiga medarbetarna som arbetar här. Det är deras expertis och ansträngning som driver vår tekniska innovation och gör att vi kontinuerligt kan höja ribban när det kommer till kundupplevelse. Vårt uppdrag är att höja den ribban om och om igen, och för att göra det i en snabbt föränderlig värld, behöver vi de bästa medarbetarna. Resebranschen är en marknad som omsätter 1000 miljarder, en av de största branscherna i världen och det största e-handelssegmentet. Vi är stolta över att leda denna bransch och att transformera den genom våra innovativa produkter och tjänster. Efter en exceptionell tillväxt i handeln de senaste månaderna, känner vi oss glada att kunna utöka eDreams ODIGEO-familjen och fortsätta utveckla resandet.”

 

Relaterade Artiklar