Redan 11 000 medlemmar i Kongahälla Friends!
Hem NYHETER Redan 11 000 medlemmar i Kongahälla Friends!

Redan 11 000 medlemmar i Kongahälla Friends!

Publicerat av: Redaktionen

Kongahälla har haft öppet i sju veckor och idag nåddes vi av de glada nyheterna att medlemsantalet överstigit 11 000 medlemmar i det automatiska lojalitetsprogrammet Kongahälla Friends från Goloyal.

Redan 11 000 medlemmar i Kongahälla Friends! 2Utöver det har man redan lockat över en miljon besökare till det nyöppnade köpcentrumet i Kungälv.

Kongahälla är det första köpcentrum i Sverige som erbjuder sina kunder automatiskt lojalitetsprogram, där kunderna endast behöver ha en app och göra sina köp som vanligt, för att sedan bli belönad av både butik och köpcentrum och på så sätt skapa nöjda och återkommande kunder.

I Market kan man idag läsa:

”Kongahälla center har ett eget lojalitetsprogram, Kongahälla Friends. Det har redan 11 000 medlemmar.

– Vi valde att satsa på ett lojalitetsprogram som ger tydlig nytta för våra besökare och kunder och det har vi nu fått bekräftat genom antalet registrerade medlemmar. Vi ligger långt över våra satta mål och kommer nu att höja ambitionen ytterligare under 2019, säger centrumchefen Albert Aguilar.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>