PriceRunner är Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2019
Hem NYHETER PriceRunner är Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2019

PriceRunner är Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2019

Publicerat av: Redaktionen

PriceRunner har blivit utsedd till Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2019, en utmärkelse som presenteras av IDG.se som utser Sveriges 100 bästa sajter på internet.

PriceRunner är Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2019 2Övriga sajter på topp 5 i kategorin Söka och jämföra var Blocket Jobb, Hemnet, Hitta och Lendo.

Det är för andra år i rad som PriceRunner vinner priset som Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2019.

”Det är tack vare enastående kollegor som kört gasen i botten under hela året för att hjälpa konsumenter att hitta bättre produkter och lägre priser som vi vinner för andra året på raken”, säger Nicklas Storåkers, VD PriceRunner.

”Vi är otroligt stolta. Vår ambition har hela tiden varit att hjälpa konsumenter att hitta de bästa produkterna och de lägsta priserna.”

En riktigt bra nysatsning

Utmärkelsen som Sveriges bästa sajt för att söka och jämföra kommer med följande motivering från IDG:

”En riktigt bra nysatsning som gav den här tjänsten kategorisegern redan i fjol fortsatte under 2018 att ha gasen i botten. Det stadigt växande redaktionella innehållet inkluderar nu bland annat även jämförande produkttester och vi börjar få lite härliga konsumentupplysningsvibbar av tjänsten. Under året har en redan välfylld databas utökats ytterligare, antalet anslutna handlare fortsatt att växa och statistikverktygen förfinats.”

PriceRunner har under 2018 och 2019 investerat stora resurser i att utveckla jämförelsetjänsten för att inte bara vara Sveriges bästa, utan även för att bli en av de bästa i världen.

”Vi har stora ambitioner och vill vara bäst för att jämföra produkter och priser. Därför betyder utmärkelsen väldigt mycket för alla på PriceRunner, och ger oss extra motivation till att fortsätta ha gasen i botten när det kommer till utvecklingen av tjänsten här i Sverige och de andra länder vi arbetar i.” säger Nicklas Storåkers.

PriceRunners senaste tillägg är tjänsten PriceRunner Plus som ger medlemmar unik tillgång till prisdata, rabattkoder, köpgaranti och en ny checkout funktion, där du kan köpa produkter direkt på PriceRunner.

Tjänsten används av miljontals användare varje månad och det är möjligt att söka och jämföra över 1,8 miljoner produkter från 5 900 butiker.

PriceRunner är helt oberoende och gratis att använda. Vår vision är att vara någon som du alltid kan lita på vid jämförelse av produkter och priser.

Relaterade Artiklar