Prada öppnar nytt Pop-up koncept i Bibliotekstan
Hem DETALJHANDEL Prada öppnar nytt Pop-up koncept i Bibliotekstan

Prada öppnar nytt Pop-up koncept i Bibliotekstan

Publicerat av: Redaktionen

Bibliotekstan välkomnar det italienska varumärket Pradas nya exklusiva pop-up koncept på Norrmalmstorg.

Pradas nya pop up öppnar för besökare på lördag den 28 augusti och temat för det nya konceptet är; Prada Outdoor.

Prada Outdoor är ett nytt exklusivt pop-up koncept som dedikeras till olika miljöer såsom Trädgården, Kusten och Bergen. Olika klassiska Prada-produkter, för både män och kvinnor, lyfts fram som kan tillskrivas varje omgivning. Prada’s pop-up i Stockholm är dedikerad till just temat berg och produkterna kommer spegla och uppmuntra till utomhusaktiviteter i denna miljö.

Pradas nya Pop Up satsning blir ett spännande tillskott till redan befintligt utbud och kommer att bidra med tidsenligt nytänkande. Detta gör Bibliotekstan mer intressant för besökaren samtidigt som det befäster området som Nordens bästa shoppingdestination. Tidsramen för pop-up:en är begränsad och innehållet unikt vilket gör att man som besökare inte vill ta risken att gå miste om ett besök på denna destination.

Prada öppnar nytt Pop-up koncept i Bibliotekstan– Vi är mycket glada över att Prada väljer Stockholm och Bibliotekstan för sitt nya Pop-up koncept. Med Prada’s nya koncept breddar Bibliotekstan sitt utbud och stärker sin position som levande mötesplats mitt i city. Denna destination blir unik i sitt slag och något man inte vill missa, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Öppningen av pop-up:en sker den 28 augusti och går ner 26 september. Du kan besöka butiken mellan kl 11-19.

Bibliotekstan är Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom internationellt och svenskt mode tillsammans med restauranger och caféer samlat i en inspirerande miljö.

Relaterade Artiklar