Poly vinner prestigefyllda Red Dot Awards
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Poly vinner prestigefyllda Red Dot Awards

Poly vinner prestigefyllda Red Dot Awards

Publicerat av: Redaktionen

Två av produkterna i Polys senaste sortiment av personliga enheter har vunnit årets Red Dot Awards: Product Design, som tilldelas de mest innovativa produkterna med utmärkt design och enastående funktionalitet.

Poly vinner prestigefyllda Red Dot Awards

Enligt Red Dots grundare var vinnarna särskilt imponerande i år och bland produkterna som fick utmärkelsen fanns videokonferensbaren Poly Studio P15 och högtalartelefonfamiljen Poly Sync.

Poly Studio P-serien är branschens första professionella videokonferensprodukter anpassat för den enskilda användaren. Enheterna ger användare den frihet och den självsäkerhet som krävs för att briljera i varje videomöte, och nu har de även briljerat inför juryn för det anrika designpriset Red Dot Award.

– Polys ljud- och bildlösningar är gjorda för att se till att du alltid hörs och syns kristallklart, Red Dot Award-vinsten visar att vi lyckats med vår strävan att utveckla snyggt designade och välutvecklade lösningar. Den nya generationen av smidiga, sofistikerade och smarta högtalartelefoner i Poly Sync-familjen är perfekta för att arbeta och lyssna på musik var som helst ifrån, medan Poly Studio P15 kombinerar stil med teknisk innovation för att användare ska kunna ta kommandot över varje samtal, säger Tom Puorro, produktchef på Poly.

Red Dot-vinnaren Poly Studio P15 är certifierad för Zoom och Microsoft Teams, och har kraftfull 4K-upplösning, automatisk bildinramning och banbrytande NoiceBlockAI-teknologi, som allt tillsammans gör det möjligt att arbeta även på andra platser än de ljudisolerade kontorslokalerna.

Högtalartelefonfamiljen Poly Sync möter den moderna arbetarens krav på möjligheten att arbeta var som helst ifrån utan att tumma på produktiviteten. Bluetooth- och USB- alternativ låter användaren koppla ihop högtalartelefonen med vilken annan enhet som helst, samtidigt som intelligenta mikrofoner enkelt urskiljer den aktiva talaren i ett rum och anpassar ljudet därefter. Poly Sync-familjen består av minstingen Sync 20, som är portabel högtalartelefon, musikhögtalare och smartphone-laddare i en och samma enhet, och Sync 40 och Sync 60 för större mötesrum och stora konferensrum.

– Vinnarna av Red Dot Award: Product Design 2021 var särskilt imponerande i år. Varje produkts design var utmärkt både vad gäller estetik och funktionalitet. Det är inte lätt att vinna i så stark konkurrens och att imponera på våra domare, så jag vill gratulera alla vinnare till deras framgång, säger professor dr Peter Zec, vd och grundare på Red Dot.

Relaterade Artiklar