Poly presenterar nästa generation av trådlösa DECT-headsetet Savi
Hem NYHETER Poly presenterar nästa generation av trådlösa DECT-headsetet Savi

Poly presenterar nästa generation av trådlösa DECT-headsetet Savi

Publicerat av: Redaktionen

Poly presenterar nu nästa generation av företagets populära trådlösa headset Savi.

Poly presenterar nästa generation av trådlösa DECT-headsetet Savi

Savi 7300 Office-serien är certifierad för Microsoft Teams och kommer med förbättrad DECT-säkerhet och Polys förstklassiga ljud, som ger dig både självförtroende och integritet i de viktigaste samtalen.

Nu presenterar Poly Savi 7300 Office-serien, det senaste tillskottet i företagets sortiment av populära trådlösa DECT-headsetet Savi.

– Integritet och säkerhet är fortfarande två av de mest efterfrågade funktionerna som företag, särskilt inom finansiella tjänster, myndigheter, sjukvård och kontaktcenter, letar efter i headset till sina anställda i dag. På Poly hanterar vi behovet genom att erbjuda headset av proffsklass som våra kunder alltid kan lita på, säger John Lamarque, chef för röstsamarbete på Poly.

Förbättrad integritet och säkerhet
Savi 7300 Office-serien har en unik funktion för begränsning av ljudupptagningsområdet, vilket betyder att personer i samtalet endast kommer höra den person som pratar i headsetet. Savi 7300 Office-serien säkerställer att de hårdaste kraven för trådlösa headset enkelt kan uppnås genom DECT-säkerhetsnivå C och förbättras ytterligare med 256-bitars AES-kryptering, vilket är samma nivå som används för kommunikation inom militären.

Överlägsen densitetsprestanda
Savi 7300 Office-seriens förstklassiga användning av DECT ger två gånger bättre densitet jämfört med andra liknande headset, vilket gör det möjligt för fler att arbeta på samma yta utan att bli överhörda. Savi 7300 Office-serien är idealisk för branscher som regelbundet hanterar känslig information där säker, överlägsen prestanda och anslutning är en viktig del av den dagliga verksamheten, oavsett hur många andra som är i närheten under samtalet.

Microsoft Teams Open Office-certifiering
Tack vare Acoustic Fence, funktionen som enkelt begränsar ljudupptagningsområdet, har Savi 7300 Office-serien tilldelats Microsoft Teams Open Office-certifiering, vilket bland annat intygar att headsetet bara tar upp röst från headsetanvändaren. Förutom certifieringen kommer även Teams-versionen av Savi 7300 med en dedikerad Teams-knapp.

– Behovet av säkerhet och integritet har aldrig tidigare varit en lika viktig del av vad företag kräver av headset som i dag. Organisationer är mer upptagna än någonsin och kontaktcenter är ofta navet för många av de viktigaste konversationerna inom exempelvis sjukvård, finans och kundtjänst, vilket gör integritet och tillförlitlighet till två viktiga komponenter hos Savi 7300 Office-serien för att hålla dagens verksamheter sömlösa och säkra, säger Mohamed Alaa Saayed, ICT-branschchef inom Connected Work på Frost and Sullivan.

Relaterade Artiklar