Per Sandwall blir ny VD för Reused Remade
Hem NYHETER Per Sandwall blir ny VD för svenska bolaget Reused Remade

Per Sandwall blir ny VD för svenska bolaget Reused Remade

Publicerat av: Redaktionen

Den 10 januari tillträdde Per Sandwall som ny VD för svenska bolaget Reused Remade.

Med lång erfarenhet från mode- och retailbranschen ska han driva Reused Remades fortsatta utveckling och positionera varumärket på den svenska och internationella marknaden.

– Jag är väldigt stolt över att Per Sandwall blir en del av Reused Remade. Med sin starka bakgrund inom retail kommer han att vara ett perfekt tillskott för oss. Per är en erkänt driven ledare med erfarenheter som gör oss väl rustade för vår fortsatta internationella expansion och tillväxt. Reused Remade har sedan lanseringen i slutet av 2017 tagit tillvara på drygt 130 ton kasserade hotellakan och av dessa levererat 800 000 påsar till våra kunder som Systembolaget, Willys, Hemköp, Svensk Tenn, NKfl. Vår tygpåse är det mest miljövänliga alternativet på marknaden och vi är så glada över att så många valt att arbeta med oss för en bättre framtid, säger Caroline Dinkelspiel, styrelseordförande Reused Remade.

Per Sandwall blir ny VD för Reused Remade

Per Sandwall

Efter sin Ekonomie magisterexamen från Stockholms universitet har Per haft ledande befattningar såsom butikschef och controller i Tyskland, regionchef, brand manager samt som nordisk försäljnings- och marknadschef för bland annat Wedins, ANWR, JC och SSP samt arbetat som retailkonsult i Sverige.

– Jag ser fram emot att tillsammans med det starka teamet på Reused Remade bidra till företagets fortsatta framgång. Det finns en stor potential i produkterna internationellt och det känns viktigt att samtidigt bidra till den cirkulära ekonomin, säger Per Sandwall, VD Reused Remade.

Per Sandwall efterträder Pia Walter som framgångsrikt har drivit Reused Remade sedan starten 2016. Pia kommer att fortsätta vara aktiv i bolaget med fokus på försäljning och affärsutveckling.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar