Payson lanserar mobilapp
Hem E-HANDEL Payson lanserar mobilapp

Payson lanserar mobilapp

Publicerat av: Redaktionen

Att enkelt komma åt sitt konto var än man befinner sig ska vara en självklarhet.

Payson lanserar mobilapp 1

Paysons mobilapp

Payson lanserar därför en mobilapplikation där användare med ett klick får en överblick av sina transaktioner.

Det var tack vare E-handelsindikatorn, en undersökning som Payson genomför löpande under året, som efterfrågan av en mobilapp upptäcktes. Att kunna administrera sin e-butik på ett enkelt sätt via en app gillades av över 40 % av de tillfrågade och därför sattes projektet snabbt i rullning.

– Genom att ställa frågor till våra kunder förstår vi deras behov och vad de kämpar med. Många av våra kunder gör även andra saker vid sidan om deras försäljning, och att kunna administrera webbutiken på språng underlättar entreprenörslivet. Nu kan de i realtid se när det sker försäljningar och ange vilka ordrar som har packats och skickats eller smidigt överföra pengar till sin bank. Att utveckla en app kräver mycket resurser, men när vi insåg att efterfrågan fanns och var så stark valde vi att ta nästa steg och köra igång, säger Per Bodell, VD på Payson.

Efterfrågan på mobilitet ledde utvecklingen framåt

Företag och konsumenters krav på mobilitet och lättillgänglighet ökar för varje år och som leverantör är det viktigt att följa den här utvecklingen och tillgodose marknaden. Att Payson lanserar en mobilapplikation för både IOS och Android ses därför som ett naturligt steg i utvecklingen av tjänsteföretagets produktsortiment.

– Mobilen är idag den snabbast växande enheten, och vi är därför glada att ha lanserat den första versionen av appen och målet är att vidareutveckla den under 2019, fortsätter Per.

Med hjälp av ett utvecklingsteam från Svea Ekonomi började en app ta form som nu presenteras för offentligheten. De funktioner som erbjuds i appen är bland annat en tydlig överblick över användarens transaktioner, möjligheten att administrera dessa samt utföra nya transaktioner som att skicka pengar till vänner i telefonens kontaktlista. Vidare kommer man även ha tillgång till Paysons populäraste funktioner som kan behövas när man är i farten och inte har tid att stanna upp framför datorn.

Ladda ner applikationen för IOS eller Android nu och upptäck dess funktioner.

Relaterade Artiklar