Orange Business och VMware förenklar kundupplevelsen med digitalisering och automatisering
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Orange Business och VMware förenklar kundupplevelsen med digitalisering och automatisering

Orange Business och VMware förenklar kundupplevelsen med digitalisering och automatisering

Publicerat av: Redaktionen

Orange Business och VMware, stärker sitt partnerskap för att kunna leverera Flexible SD-WAN with VMware som är det första helt inbäddade SD-WAN-erbjudandet i Evolution Platform.

Orange Business Evolution Platform kombinerar en säker digital infrastruktur med en smidig molnanpassning för att kunna beställa och hantera tjänster.

Orange Business och VMware förenklar kundupplevelsen med digitalisering och automatiseringCloud har blivit en viktig parameter i att skapa bättre kundupplevelser. Prestanda och förtroende är grundstenar för kunders transformation och innovation är katalysatorn. Med Evolution Platform förändrar Orange Business sättet de tillhandahåller de senaste tjänsterna, där de nu digitalt inkluderar tjänster från företagets ekosystemet av partner. Tjänsteplattformen gör det möjligt för företagskunder att själva kombinera tjänster så att de kan möta sina verksamhetskrav, samtidigt som de drar nytta av prestandan i Oranges infrastruktur och företagets globala expertis.

Företag kan, med Evolution Platform, få tillgång till en hel katalog av produkter, däribland Flexibel SD-WAN with VMware. Valen kan göras via en självbetjäningsportal eller via ett API. Automatisering och tjänsteflödet i plattformen gör det enklare för kunderna att hantera hela sin digitala infrastruktur och få en säkrare anslutning för telefoni, mellan användare och moln samt mellan olika moln. Tjänsten möjliggör också en bra överblick över hela kedjan och en rad servicegarantier.

Flexible SD-WAN with VMware tillgodoser behoven hos dagens ofta distribuerade applikationer och Edge-enheter, som är känsliga för fördröjningar. Den erbjuder också avancerade automatiseringsfunktioner och en optimal användarupplevelse för fjärrapplikationer, vilket kan förbättra medarbetarnas produktivitet. Verksamheter kan öppna nya kontor eller starta ytterligare verksamheter snabbare genom att använda 5G, LTE, Wi-Fi eller satellit på platser där det annars är svårt att få uppkoppling eller bra täckning. Edge-enheter har ”auto-provisioning”, som både sänker IT-kostnaderna och kortar installationstiden.

Orange Business kunder som använder Flexible SD-WAN with VMware via Evolution Platform kommer att kunna nyttja ett globalt nätverk av Super-PoP:ar (Points of Presence). Dessa Super-PoP:ar är strategiskt placerade i Orange globala Tier 1-backbone, nära både kunder och molnleverantörer, vilket avsevärt minskar fördröjningar för applikationer och tjänster, samt ger nödvändig flexibilitet för verksamheten.

  • I dagens digital miljö har efterfrågan på motståndskraftig, anpassningsbar och säker nätverksinfrastruktur aldrig varit större, säger Jean-Noël Michel, vice president, Communication Services, Orange Business. Vi välkomnar VMware till Evolution Platform. Deras erbjudande inom SD-WAN kommer att ge våra kunder fler valmöjligheter och bättre interoperabilitet, så att de kan skapa ett perfekt nätverket för sin verksamhet.
  • Vi är glada över att kunna förse Orange Business Evolution Platform med flexibiliteten och den förbättrade prestandan hos VMwares SD-WAN, säger Sanjay Uppal, senior vice president och general manager, Service Provider and Edge, VMware. Som en nyckelkomponent i vår mjukvarudefinierade Edge-portfölj möjliggör SD-WAN att verksamheter kan modernisera sin digitala infrastruktur och tjäna pengar på sina nätverksöverlagringar genom att minska nätverksinfrastrukturen, tillhandahålla funktioner som zero-trust och zero-touch samt programmerbarhet av nätverket. Tillsammans med Orange Business kommer vi att tillhandahålla en säkrare, pålitligare och mer skalbar konnektivitet för verksamheter av alla storlekar och inom alla branscher.

Relaterade Artiklar