Hem NYHETER Nytt samarbetsavtal – Freetrailer Group A/S och Mekonomen i Sverige inleder samarbete

Nytt samarbetsavtal – Freetrailer Group A/S och Mekonomen i Sverige inleder samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Freetrailer Group tillkännager ett betydande partnerskapsavtal på den svenska marknaden med ingåendet av ett nytt samarbetsavtal med Mekonomen som har 545 butiker och verkstäder i Sverige.

Nytt samarbetsavtal – Freetrailer Group A/S och Mekonomen i Sverige inleder samarbete 2

Johan Wijkander, Nordisk Area Manager på Freetrailer

Freetrailer Group kan nu lägga till en ny stor kedja till partnerportföljen i Sverige. Mekonomen är landsomfattande inom reparation av bilar samt försäljning av reservdelar och tillbehör.

Freetrailers koncept erbjuds alla Mekonomens 545 butiker och bilverkstäder som finns över hela Sverige.

”På Mekonomen vill vi göra billivet så enkelt som möjligt för våra kunder, bland annat genom att utöka vårt tjänsteutbud och här är Freetrailers koncept helt rätt. Våra kunder får möjligheten att låna en släpvagn gratis och Freetrailers självbetjäningsplattform gör att vi undviker administrationsarbete för våra anställda i butiker och verkstäder”, säger Madeleine Westerling, Konceptchef Verkstad på Mekonomen.

Freetrailer har lagt stora resurser på att synliggöra Freetrailers koncept på de nordiska marknaderna vilket har lett till en betydande tillväxt de senaste 18 månaderna, både i Sverige och Norge. Avtalet med Mekonomen öppnar för en betydande spridning av Freetrailer över hela Sverige, vilket är helt i linje med företagets internationella tillväxtstrategi.

”Jag är oerhört glad över det nya samarbetet med Mekonomen som har ett nätverk av butiker och verkstäder över hela Sverige och därmed stöds Freetrailers rikstäckande ambition. Samtidigt öppnar samarbetet med Mekonomen en fantastisk möjlighet för underhåll av Freetrailers svenska släpvagnspark vilket innebär resursbesparingar – en perfekt match”, säger Johan Wijkander, Nordisk Area Manager på Freetrailer.

Relaterade Artiklar