Nytt samarbete med operatören A1 Bulgaria tar Storytels erbjudande till 3,8 miljoner bulgarer
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Nytt samarbete med operatören A1 Bulgaria tar Storytels erbjudande till 3,8 miljoner bulgarer

Nytt samarbete med operatören A1 Bulgaria tar Storytels erbjudande till 3,8 miljoner bulgarer

Publicerat av: Redaktionen

Storytel, en av världens största prenumerationstjänster för streaming av ljudböcker och e-böcker, tillkännager idag ett betydande flerårigt avtal med A1 Bulgaria – Bulgariens marknadsledande leverantör av tjänster inom kommunikation, betalningslösningar, underhållning och integrerade affärslösningar.

Avtalet avser att göra Storytels ledande erbjudande och techplattform tillgänglig för 3,8 miljoner bulgariska mobilabonnenter.

A1 Bulgaria är Bulgariens största telekomoperatör och en del av A1 Telekom Austria Group som omfattar över 26 miljoner användare i sju europeiska länder.

Avtalet med Storytel kommer att ge A1 Bulgarias 3,8 miljoner mobilabonnenter, samt tillkommande kunder, en attraktiv möjlighet att teckna abonnemang och ta del av Storytel Bulgarias ledande erbjudande med över 500 000 internationella titlar, inklusive en stark katalog på det bulgariska språket med verk av populära och bästsäljande författare som JK Rowling, Jeffrey Archer, Stephen King, Vasil Popov, Georgi Gospodinov, Katya Antonova, Maria Kassimova-Moisset och Zdravka Evtimova.

– Vi är mycket glada över att ha nått ett flerårigt avtal med A1. Långsiktiga avtal blir alltmer strategiskt viktiga på dagens dynamiska konsumentmarknad och Storytels samarbete med A1 är ett bra exempel på hur vi som partners kan skapa värde för våra kunder tillsammans, säger Johannes Larcher, VD på Storytel.

Storytel kommer att ingå i ett exklusivt urval av premiumtjänster på A1 Bulgariens plattform Select, där närmare fyra miljoner bulgarer, av en befolkning på 6,8 miljoner, kommer att erbjudas att teckna Storytel Unlimited-abonnemang.

Nytt samarbete med operatören A1 Bulgaria tar Storytels erbjudande till 3,8 miljoner bulgarer– Storytels Unlimited-abonnemang är oöverträffat när det kommer till att upptäcka nya fängslande författarskap och innehåll. Jag är glad över att välkomna A1-kunderna till vår ledande plattform för ljudunderhållning som bär hundratusentals timmar av kvalitetsunderhållning i alla populära genrer, från Fiction, Thrillers, Romance och Crime, till personlig utveckling och ljudböcker för barn och ungdomar, säger Liza Vasileva, landschef för Storytel Bulgaria, som lanserades 2018.

Simeon Donev, CMO och medlem i ledningsgruppen för A1 Bulgaria:

– Det här avtalet accentuerar både A1s och Storytels engagemang för ytterligare tillväxt på den bulgariska marknaden. A1 har en lång historia av att stärka digital livsstil med innovativa tjänster och spännande digitala upplevelser för våra kunder. Partnerskapet med Storytel kommer att göra det möjligt för A1 Bulgaria att ytterligare berika de innovativa och attraktiva Select-tjänster vi erbjuder mobilabonnenterna för att svara upp på deras utmaningar och ständigt föränderliga digitala liv. Vi är glada över att kunna erbjuda våra innovativa mobila tjänster i kombination med Storytels förstklassiga användarupplevelse och utmärkta berättelser till våra kunder.

Relaterade Artiklar