Nio nya skrivare som säkrar hållbara utskrifter för företag
Hem PRODUKTNYHETER 9 nya skrivare som säkrar hållbara utskrifter för företag

9 nya skrivare som säkrar hållbara utskrifter för företag

Publicerat av: Redaktionen

Den ledande IoT-tillverkaren Lexmark, presenterade idag nio nya A4-skrivare i färg och svartvitt samt nya multifunktionsskrivare (MFP).

De nya enheterna i 5- och 6-serien erbjuder förbättrade säkerhets- och hållbarhetsfunktioner och skalbart lösningsstöd med uppgraderad prestanda.

De nya modellerna har designats för stora och medelstora arbetsgrupper med månatliga utskriftsvolymer på upp till 10 000 sidor (färg) eller 20 000 sidor (mono). Skrivarnas standardfunktioner inkluderar bland annat trådlös anslutning, hög ingångskapacitet och en främre USB-port för tangentbord och anslutning av kortavläsare. De kommer även med en pekskärm som gör interaktionen enkel och som dessutom är lätt att desinficera.

För att öka säkerheten har Lexmark inkluderat Trusted Platform Module (TPM), som bland annat inkluderar inbyggd autentisering och integritetskontroller genom personliga digitala fingeravtryck. TPM uppfyller stränga säkerhetsstandarder inom industrin, inklusive Common Criteria och Federal Information Processing Standard (FIPS).

Nio nya skrivare som säkrar hållbara utskrifter för företag“Våra nya enheter i 5- och 6-serien är designade för att vara pålitliga, säkra och hållbara tillskott till företags IT-resurser. IT-avdelningarna hos våra kunder kommer att uppskatta säkerheten och enkelheten att serva våra nya enheter, och användare kommer att uppskatta den höga prestandan och det lättanvända gränssnittet”, säger Melanie Hudson, vice vd och kommersiell chef på Lexmark.

De nya skrivarna erbjuder bland annat följande fördelar:
  • Produktiva: Förbättrade funktioner som trådlös standard och alternativ för flera fack
  • Hållbara: Byggd för att hålla sju år eller mer, även i tuffa miljöer med hög användning, med komponenter som har lång livslängd, med bland annat stålramar
  • Säkra: Förbättrade säkerhetsfunktioner som skyddar dina data, enheter och nätverk
  • Smarta: IoT-sensorer som kontinuerligt övervakar hundratals datapunkter, vilket gör enheterna lätta att hantera utan att belasta IT-personalen
  • Certifierade: Energy Star-, RoHS- och EPEAT Silver-certifieringar uppfyller de strängaste globala miljökraven, vilket hjälper företag att nå hållbarhetsmål

“Lexmark 5- och 6-seriens enheter är lite av arbetshästarna i våra företagskunders utskriftsflottor. Med avancerad teknik erbjuder de kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet till företag,” säger Melanie Hudson, vice vd och kommersiell chef på Lexmark.

 

Relaterade Artiklar