BlueJeans erbjuder nya interaktiva plattformsförbättringar
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR BlueJeans erbjuder flera nya interaktiva plattformsförbättringar

BlueJeans erbjuder flera nya interaktiva plattformsförbättringar

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business har lanserat flera nya, interaktiva funktionsuppdateringar över BlueJeans samarbets- och livestreaming-plattformar för ett ökat videoengagemang.

“Video har exploderat som det primära valet för organisationer när det kommer till allt från att sända större, djupgående företagspresentationer till att förstärka inflytelserika marknadsföringsbudskap och produktlanseringar,” säger Chris Lewter, VP och General Manager, BlueJeans by Verizon.

“Med dessa nya tillkännagivanden gör vi det ännu enklare för kunder att låsa upp kraften med video på ett sätt som bäst passar deras specifika affärsbehov och leverera upplevelser som ritar om spelplanen, åt sina kunder, anställda och partners över enheter och kanaler.”
Ta nästa steg med BlueJeans Events

Sedan lanseringen av BlueJeans Studio, den smidiga och intuitiva produktionssviten inbyggd i BlueJeans Events, har målet varit att göra det enklare för presentatörer och producenter att fördjupa och engagera publiken för att få ut ett maximalt värde av virtuella evenemang – genom att generera fantastisk kreativitet. Uppdateringar i BlueJeans Events:

  • Presentatör: Den nya ”Presenter Dashboard”-vyn ger presentatörer en överblick över vad publiken ser för en mer enhetlig upplevelse, samt visar när presentatörens mikrofon och kamera är aktiverade. Den nya funktionen ”Presentation Upload” möjliggör åtkomst till presentationer via Google Drive och Microsoft One Drive.
  • Deltagare: Ett utökat antal deltagarreaktioner ger presentatörer tydligare feedback när vissa ämnen och innehåll får ett gensvar hos publiken. Ur ett tillgänglighetsperspektiv har deltagarvyn uppdaterats med bättre färgkontrast, tydligare ikonografi och förbättrad användbarhet.
  • Producent: Designad för att underlätta det administrativa med att producera virtuella evenemang känner ”Smart Producer” automatiskt igen den aktiva talaren och skiftar layoutalternativ för att ge deltagarna bästa möjliga vy. Detta underlättar för producenter att fokusera på att driva deltagarnas engagemang.

Dessa nya evenemangsfunktioner kommer att finnas tillgängliga för förhandsgranskning under andra kvartalet, med förväntad allmän tillgänglighet under tredje kvartalet. Här kan du läsa mer om BlueJeans Events-förbättringarna.

BlueJeans Developer-plattformen

För att hjälpa företag att genomföra sin customer-first-videostrategi tillhandahåller den nya BlueJeans Developer-plattformen en utvecklarvänlig uppsättning SDK:er och API:er för interaktiva videoupplevelser för nästan alla sorters applikationer. Denna robusta samling av utvecklarverktyg gör det enkelt att integrera högklassiga videokonferensfunktioner direkt i vilken webb- eller mobilapplikation som helst. Nyckelfunktioner i Developer-plattformen:

  • BlueJeans erbjuder nya interaktiva plattformsförbättringarDolby Voice Audio – Kristallklar samtalskvalitet med spatialt ljud
  • HD-video och skärmdelning: Högpresterande video levererad upp till 720p
  • Layout-anpassning: Flexibla alternativ för konfigurering av multi-stream-video
  • Ljud-/videokontroller och inställningar: Komplett anpassning av tillgängliga funktioner
  • REST APIs & Webhooks – Robust paket med API:er för automatisering av arbetsflöden – före, under och efter mötet.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar