Hem NYHETER Nytänkande tech-klappar under granen

Nytänkande tech-klappar under granen

Publicerat av: Redaktionen

Svårt att klura ut den bästa julklappen till den tech-tokige familjemedlemmen eller vännen som precis anmält sig till Tough Viking 2020?

Låt dig inspireras av dessa tips som garanterat gör även den mest kräsne mottagaren glad.

Till den motiverade löparen

Nytänkande tech-klappar under granen 7Aeropex

REK CA. PRIS: 1799 SEK

Kombinera säkerhet och musikglädje med dessa trådlösa öppna hörlurar med benledningsteknik. Hörlurarna har en lätt och mindre design än tidigare modeller, Bluetoothuppkoppling och en batteritid på upp till åtta timmar. Vinkeln på transduktorerna gör dessutom att de sitter bättre vid kindbenet, vilket resulterar i bättre bas- och ljudkvalitet med mindre vibration.

För den frekventa simmaren

Nytänkande tech-klappar under granen 8Xtrainerz

REK CA. PRIS: 1699 SEK

Dessa MP3-hörlurar erbjuder optimalt ljud under vatten och är därför ett perfekt val för den dedikerade simmaren. Hörlurarna kan användas i både söt- och saltvatten på upp till 2 meters djup. Då hörlurarna placeras på kindbenen och inte i örat är de bekväma att bära under simmössan och sitter säkert på plats under hela träningspasset. Med inbyggd 4GB lagring så rymmer de upp till 1200 låtar!

*Benledningsteknik, så kallad ”Bone Conduction”, innebär att ljudet går direkt via skallbenet, från kindbenet in i örat – och inte via trumhinnan. Hörlurarna placeras på kindbenen, precis framför öronen och lämnar hörselgångarna öppna, vilket gör att du kan vara uppmärksam på ljud i din omgivning. Hörlurarna kan även vara en bra lösning för personer med delvis nedsatt hörsel.

För den mångsidiga fotografen

Nytänkande tech-klappar under granen 9G6 Plus

REK CA. PRIS: 2699 SEK

Ge bort en mångsidig gimbal som går att använda med actionkameror, smartphones eller en mindre systemkamera på upp till 800 gram. G6 Plus är en liten och portabel allt-i-ett gimbal med optimalt följfokus och OLED displayen gör den lätt att manövrera. Genom att ansluta till WiFi så kan G6 Plus även kontrollera kameran för att justera fokus, växla fotograferingsläge eller välja upplösning. Dessutom har den en effektiv och lång batteritid som håller i upp till 12 timmar!

Till den professionella videografen

Nytänkande tech-klappar under granen 10AK4500

REK CA. PRIS: 8699 SEK

Julklappen som tar professionell videoinspelning till en ny nivå! AK4500 är marknadens lättaste gimbal och det trådlösa fjärrkontrollhandtaget skapar en stabil video utan skakningar. Den avancerade LDC touch-skärmen och låsknappfunktionen underlättar filmandet, samtidigt som det mångsidiga handtaget gör det möjligt att komfortabelt växla grepp under långa sessioner.

Till den aspirerande vloggaren

Nytänkande tech-klappar under granen 11VLOG Pocket

REK CA. PRIS: 1159 SEK

Marknadens lättaste hopfällbara gimbal är perfekt för den som vill filma unika stunder eller skapa stabila filmer på TikTok. Den väger endast 272 gram, får enkelt plats i fickan och går att bära med sig överallt. Med ett kraftfullt AI-spårningssystem så fångar gimbalen ansikten och objekt snabbare än någonsin vilket skapar optimal skärpa. Med VLOG Pocket kan alla bli en vloggare!

Relaterade Artiklar