Nya Toughpad FZ-M1 – robust datorplatta som kan ta 3D-bilder i farten
Hem NYHETER Nya Toughpad FZ-M1 – robust datorplatta som kan ta 3D-bilder i farten

Nya Toughpad FZ-M1 – robust datorplatta som kan ta 3D-bilder i farten

Publicerat av: Redaktionen

Panasonics nya uppgraderade version av den robusta datorplattan Toughpad FZ-M1 är bl a utrustad med en integrerad Intel RealSense  3D-kamera, som kan läsa av och processa 3D-dimensioner i farten, vilket gör den idealisk för användning inom många olika branscher och industriapplikationer.

Nya Toughpad FZ-M1 – robust datorplatta som kan ta 3D-bilder i farten 2Den helrobusta datorplattan Panasonic Toughpad FZ-M1 finns nu tillgänglig med en integrerad Intel RealSense  D410-kamera, utformad för att kunna fånga och bearbeta 3D-bilder i farten. Via den Windows-baserade enhetens 7-tumsskärm kan du mäta och bearbeta 3D-dimensioner på plats och sedan överföra din framtagna data för användning i andra applikationer.

Tack vare 3D-kameran blir det osynliga synligt, oavsett om det är t ex en spricka i en bro eller en komplicerad olycksrelaterad karosskada på ditt fordon. Kameran har en bildupplösning på 1280×720 och ett användningsområde från ett avstånd på 16cm upp till 10 m från enheten, beroende på omgivning och rådande ljus- och väderförhållanden.

Nya Toughpad FZ-M1 kan skräddarsys efter användarnas specifika behov och konfigureras för kombination med t ex en streckkodsläsare, termisk kamera, trådlöst LAN, robust LAN, serieport och USB 2.0.

Robust, väderbeständig och hållbar inifrån och ut

Panasonic Toughpad FZ-M1 kommer med operativsystemet Windows 10 Pro och sjätte generationens Intel Core- eller Atom Core-processor. Den har 8 timmars batteritid (alternativt 20 timmar) och en hot swap-funktion som möjliggör batteribyte under pågående drift. Enheten får plats i din ficka, är väderbeständig och utrustad med en pekskärm som kan användas såväl med som utan handskar, samt med den medföljande pennan.

Designen är baserad på Panasonics standarder för tålighet, med en IP65-certifiering för sin förmåga att stå emot damm och väta. Den är även stöttålig och klarar av ett fall på upp till 1,8 meter.

Relaterade Artiklar