Hem NYHETER Nya Philips C- och T-Line-skärmar ute nu

Nya Philips C- och T-Line-skärmar ute nu

Publicerat av: Redaktionen

För interaktiva möten och utbildning på företag och i klassrum.

Nya Philips C- och T-Line-skärmar ute nu 3För smartare samarbete – Philips C-line och Philips T-Line kombinerar alla funktioner i Windows 10 respektive Android med en traditionell vägghängd whiteboard. Det gör att skärmarna passar i nästan alla miljöer, allt ifrån stora styrelserum och klassrum till mötesplatser med begränsat utrymme.

Med Philips nya C- och T-Line-serier, som presenterades på ISE 2020, har ribban höjts för interaktiva skärmar och samarbetslösningar för både näringslivet och utbildningssektorn. Skärmarna har uppdaterats för att möta de stora behoven av online-möten som har orsakats av omvärldsläget och marknadsförhållandena just nu.

Den högkvalitativa PCAP-pekskärmen – med kant-till-kant-glas i C-line-serien och en smal ram och kraftigt säkerhetsglas i T-line-serien – uppmuntrar deltagarna i rummet att delta aktivt i mötet eller lektionen, oavsett om de befinner sig fysiskt i rummet, deltar hemifrån eller till och med använder sina egna enheter i ett annat land. Detta tack vare möjligheten till sömlös skärmdelning.

De många touchpunkterna gör det enkelt för teamen att samarbeta direkt på skärmen, antingen för hand med en passiv pekpenna (ingår som standard i förpackningen) eller traditionellt via tangentbord och mus. USB- och HDMI-portarna är bekvämt placerade på kanten av skärmen för snabb och enkel åtkomst. Skärmarna stödjer även aktiv pekpenna. C-line-serien levereras dessutom med två HDMI-donglar för trådlös delning.

‒ På PPDS är vi övertygade om att interaktiva skärmar som C- och T-Line är den enklaste, effektivaste och mest inkluderande lösningen, som ger möjlighet att inhämta information på många olika sätt, genom ljud, bilder och video, och det är en garanti för att samarbete fortsätter vara kreativt, säger Mikael da Fonseca, säljchef i Norden och Baltikum, PPDS. Vi är stolta över att kunna erbjuda skärmarna till våra partner och att få bidra till att inspirera dagens och kommande generationer genom att skapa samarbetsmöjligheter som är anpassade för framtidens arbetssätt.

Allt arbete kan sparas automatiskt, enkelt delas via tredje parts epost-appar till alla deltagare och/eller sparas säkert i molnet, vilket gör att deltagaren inte behöver anteckna och kan behålla koncentrationen hela tiden.

Förutom att skärmarna gör att man slipper vanliga och ofta frustrerande problem har de även fördelen att de är helt agnostiska när det gäller verktyg, vilket betyder att organisationerna kan få tillgång till alla finesser och funktioner från sin nya skärm, och samtidigt använda lösningarna de är vana vid, såsom Zoom, Skype for Business eller Microsoft Teams.

Philips C-Line kommer i två utföranden, 6000 och 8000. C-Line 6000 kommer i storlekarna 55”, 65” och 86” och C-line 8000 i 65”, 75” och 86”. Philips T-line kommer i storlekarna 65”, 75” och 86”.

 

Relaterade Artiklar