Ny integration mellan Unifaun och Starweb
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Ny integration mellan Unifaun och Starweb

Ny integration mellan Unifaun och Starweb

Publicerat av: Redaktionen

Starweb och Unifaun har inlett ett samarbete som innebär att alla Starwebs kunder nu får möjlighet att aktivera en integration mellan systemen, för friktionsfri logistik.

Ny integration mellan Unifaun och Starweb

Den nya integrationen är framtagen för att passa både Starwebs e-handelskunder och Omnikanalkunder. För Omnikanalkunderna innebär integrationen att all administration kring ordrarna kan hanteras direkt i HogiaRetail.

Den nya integrationen innebär att massor av onödigt arbete med att fylla i leveransuppgifter helt elimineras då slutkunden redan gjort jobbet i kassan. Dessutom skapas en betydligt bättre överblick genom att alla transporter kan följas på ordernummernivå direkt i Starweb eller Hogia Retail. Alla statusuppdateringar från transportören uppdateras direkt så att Starwebs kunder alltid har kontroll på var varan befinner sig i transportledet. Slutkunden får också tillgång till statuslänk för transporten så att de själva kan följa leveransen och därigenom minskar trycket på kundservice.

”Vi har redan sedan tidigare haft enklare integrationslösningar mot olika transportbokningssystem. Men med det nya samarbetet med Unifaun ger vi våra kunder en överlägsen konkurrensfördel genom att hela processen kring logistik kan effektiviseras”, Johan Lindstedt, VD Starweb.

Relaterade Artiklar