Ny funktion underlättar för varumärken att hantera all influencer marketing via ett och samma verktyg
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Ny funktion underlättar för varumärken att hantera all största influencer marketing via ett och samma verktyg

Ny funktion underlättar för varumärken att hantera all största influencer marketing via ett och samma verktyg

Publicerat av: Redaktionen

Society icon är ett av Sveriges största influencer marketing-bolag och deras satsning ligger inom nano, micro och nu även macro influencers.

Genom Society icon så får du möjligheten att kunna jobba med profiler på Instagram, TikTok och YouTube.

Ny funktion underlättar för varumärken att hantera all influencer marketing via ett och samma verktygTre plattformar som är nyckeln till digital marknadsföring som kommer växa ju mer åren går.

Society icon är inte bara en plattform och app, utan den förlängda armen för företag som erbjuder produkter och tjänster, att komma närmare deras konsumenter genom en trovärdig marknadsföring. Tack vare att Society icon har ett sånt stort och brett nätverk inom nano, micro och macro influencers så kan annonsörerna hitta influencers inom alla kategorier.

Utökar sitt erbjudande

I mitten av juni gick Society icon ut till sina kunder och influencers om att de nu har tagit fram en uppgradering i deras plattform som kommer att hjälpa både influencers och annonsörer med hur kommunikationen och deras samarbeten kan bli lättare framöver.

Via Society icons plattform så kommer annonsörerna nu ha möjlighet att göra tids- och kostnadseffektiv marknadsföring genom att t.ex koppla ett varumärke med sina kunder eller fans. Målet har alltid varit att skapa långsiktigt värde för annonsörerna och deras influencer marketing.

Därför har Society icon valt att gå ett steg till – genom att öppna upp för Premium icon.

Premium icon

Premium icon är funktionen som löser problemet för dig som marknadsförare hur du kan förlänga din influencer marketing. Med Premium icon, så kan du som annonsör hantera all din influencer marketing (nano, micro och macro profiler) i Society icons plattform.

Målet är att optimera kampanjerna så effektivt som möjligt. Snabbare dialoger med utvalda profiler, en smidigare förhandling och en lättare navigering med att kunna välja profiler som har ett bra omdöme i deras tidigare kampanjer.

”Vi har utvecklat Premium icon utifrån en värdeskapande grund för alla våra fantastiska partners. Vi tror att detta kommer att förändra sättet som varumärken jobbar med influencer marketing, på samtliga plan. Speciellt nu, givet att digital marknadsföring är på väg till en helt ny nivå.” – Mose Haregot, VD

Relaterade Artiklar