Hem NYHETER Ny ägare till Canon Business Center i Jönköping

Ny ägare till Canon Business Center i Jönköping

Publicerat av: Redaktionen

Franchisetagaren Ola Pettersson tar över Canon Business Center i Jönköping från första december och kontoret flyttar in i Munksjötornet.

Ny ägare till Canon Business Center i Jönköping 2

Franchisetagaren Ola Pettersson tar över Canon Business Center i Jönköping.

Han driver med framgång Canon Business Center i Karlstad och Trollhättan sedan 2013 samt 2017.

Jönköping, en fantastisk stad med stor utvecklingspotential.

”Nu är det dags för ett nytt steg och utveckla Canons verksamhet i Jönköping. Här finns många intressanta företag och entreprenörer som brinner för att tänka nytt, leverera nytta och hålla jämna steg med den digitala utvecklingen. Jönköping är en fantastisk stad som växer och har en stor potential att växa vidare med kraft och energi. Canon Business Center kör igång verksamheten nu i december och vi ser fram emot att samarbeta med alla duktiga företagare i Jönköping.”, säger Ola Pettersson, VD, och erfaren franchisetagare som med framgång redan driver Canon Business Center, i Karlstad sedan 2013 och Trollhättan sedan 2017. ”Innan jag tog över verksamheten i Karlstad arbetade jag för Canon Göteborg. Så min relation med Canon är lång och trogen.”

Centrum för business och utveckling.

”Min ambition är att vi skall träffa så många företag som möjligt, lära känna marknaden och företagarna och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för att kunna se behoven och höra önskemålen. Samtidigt som marknaden kan lära känna oss och vad vi på Canon står för. Då skapar vi en gemensam grund att stå på och säkerställer att vi har en gemensam målbild. Då kan vi leverera. Vårt mål är nöjda och glada kunder. Redan från dag ett kavlar vi upp ärmarna och jobbar på. Vi når målet tack vare dedikerade och engagerade medarbetare och fantastiska produkter. Men utan kunderna vore vi ingenting”, säger Ola Pettersson, VD, Canon Business Center.

Välkommen till Munksjötornet.

”För min personliga del är det oerhört roligt att få representera ett så stort och driftigt varumärke som hela tiden utvecklar nya patent och ser nya sätt att lösa gamla problem. Canon är min ryggrad och det säger jag med både stolthet och glädje.  Samtidigt är jag lite extra glad över att få jobba i Munksjötornet. Utsikten över Munksjön är fri och det är en bra grund för att tänka fritt och utveckla lösningar som fungerar i vår alltmer digitaliserade affärsvärld.”

Relaterade Artiklar