Hem NYHETER Nu har Elektroskandia öppnat butik i Bromma

Nu har Elektroskandia öppnat butik i Bromma

Publicerat av: Redaktionen

Elektroskandia, Sveriges ledande el-teknikgrossist, har nu öppnat företagets 49:e butik.

Nu har Elektroskandia öppnat butik i Bromma 2

VD Anders Nordlöw inviger Elektroskandias ny butik i Bromma. På bilden fr.vänster: Ahmed Tevris, Inne/Butikssäljare, Anders Nordlöw, VD, Ove Hallingstam, Säljchef, Joakim Liljedahl, Butiksansvarig, Lukas Tisjö, Inne/Butikssäljare

Den nya butiken, som ligger mittemot Bromma Blocks på Archimedesvägen 1-3, innebär ökad tillgänglighet för kunder i västra Stockholm.

Bromma är ett expansivt område och med den nya butiken kommer Elektroskandia kunna serva sina kunder i västra Stockholm på bästa sätt.
– Vi är mycket glada och stolta över vår nya fina butik, som har ett brett utbud om cirka 5100 artiklar ”på hyllan”, säger Ove Hallingstam, säljchef Butiker Elektroskandia region Stockholm.

Den nya butiken invigdes den 2:a november av Elektroskandias vd Anders Nordlöw.
– Butikerna är viktiga både för oss och för många av våra kunder, här har de möjlighet att snabbt hämta den materiel de behöver samt få råd och tips från butikspersonalen. Vi vill att våra kunder ska se Elektroskandia-butikerna som de naturliga mötesplatserna där de alltid kan få bra och personlig service, säger Anders Nordlöw.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>