Hem NYHETER Nu finns Galaxy Z Flip i butik – upplev Samsungs senaste innovation med vikbar glasskärm

Nu finns Galaxy Z Flip i butik – upplev Samsungs senaste innovation med vikbar glasskärm

Publicerat av: Redaktionen

Idag släpps Samsungs nya vikbara telefon Galaxy Z Flip i butik.

Nu finns Galaxy Z Flip i butik – upplev Samsungs senaste innovation med vikbar glasskärm 3Galaxy Z Flip har en 6,7 tums vikbar glasdisplay samt den senaste gångjärnstekniken Hideaway Hinge.

Tillsammans med ett nytt specialanpassat gränssnitt öppnar Samsung upp för helt nya upplevelser och möjligheter för användarna. Galaxy Z Flip blir även den första telefonen i Samsungs Z-serie, en helt ny serie vikbara telefoner som visar på Samsungs satsning på produktkategorin.

Galaxy Z Flip har en kompakt och stilfull design som utvecklats för de uttrycksfulla, kreativa och sociala som ser tekniken som en självklar del av vardagen. Med väl valda färgpaletter, rundade hörn och framåtvikning av skärmen, som stänger sig med ett karaktäristiskt klick, kommer Galaxy Z Flip dra till sig många nyfikna blickar.

Den nya skärmen Infinity Flex Display har Samsungs revolutionerande vikbara Ultra Thin Glass (UTG) som gör telefonen smalare och ger en lyxig finish och känsla. När telefonen är hopvikt motsvarar den storleken av en mindre plånbok och får enkelt plats i fickan eller väskan.Med Galaxy Z Flip presenteras även den nya innovation Hideaway Hinge, som är en gångjärnsfunktion utvecklad för att säkra att varje öppning och hopvikning sker smidigt och stabilt. Galaxy Z Flip kan hålla sig öppen i flera vinklar, mellan 70° och 110°, likt en laptop.

Massor av nya vikbara funktioner

Samsung Galaxy Z Flip har en rad nya funktioner som drar nytta av den vikbara designen och skapar möjligheter som inte funnits på mobilmarknaden tidigare.

  • Flex-läget – Användargränssnittet One UI med Flex-läge har tagits fram i samarbete med Google och gör det möjligt att dela upp skärmen i två 4 tum stora skärmar. På så vis kan användare exempelvis se bilder eller videos på den övre halvan och styra eller kommentera innehåll på den undre.
  • Nya kameramöjligheter – Galaxy Z Flips banbrytande vikbara design gör att den kan stå av sig själv vilket gör det lättare än någonsin att skapa innehåll till sociala medier från perfekta vinklar utan behov av extra utrustning för att placera och hantera kameran. I stängt läge kan du dessutom enkelt ta selfies med huvudkameran med en hand utan att behöva vika upp telefonen. Lägg där till ett nattläge som gör att det inte behövs blixt för att kunna ta riktigt bra bilder och videos i mörker.
  • Notifieringar och samtal både i öppet och stängt läge – Vare sig Galaxy Z Flip är öppen eller hopvikt så är det enkelt att se notifieringar. När den är stängd syns datum, tid och batteri på den yttre skärmen och du kan enkelt svara på samtal även när telefonen är stängd.
  • Multi-Active Window – Med funktionen Multi-Active Window kan du använda flera appar samtidigt och multitaska. Användare kan exempelvis titta på ett YouTube-klipp på övre halvan samtidigt som de kommenterar klippet på den undre.

Som en del av Galaxy-familjen så kommer Galaxy Z Flip med den höga kvalitetsnivå användare är vana vid. Det innefattar kamera, skärm, batteri, trådlös batteridelning, säkerhet och även tjänster som Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox med mera. Alla som köper en Galaxy Z Flip får även tillgång till Samsung Care+ under ett år, förutsatt att man registrerar sig inom 30 dagar.

Samsung Galaxy Z Flip kommer i färgerna Mirror Purple och Mirror Black med ett rekommenderat pris på 16 300 SEK.

Relaterade Artiklar