Hem NYHETER Nomineringen till SoftOnes Digitaliseringspris är öppen!

Nomineringen till SoftOnes Digitaliseringspris är öppen!

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan du nominera kandidater i de två priskategorierna Årets Digitala Vinnare och Årets Digitala Resa i SoftOnes Digitaliseringspris som delas ut på SoftOne-Dagen 2020 den 2:a oktober.

Nomineringen till SoftOnes Digitaliseringspris är öppen! 3Vi vill ha din hjälp att hitta Sveriges digitala förebilder!

Digitaliseringen går i en rasande fart. Behoven av moderna system hos såväl anställda som företag är ofrånkomliga och många av Sveriges företag erfar stora fördelar och vinster med de digitaliseringsinsatser de genomför. Att digitalisera sin verksamhet är däremot inte alltid enkelt, och resan är inte alltid spikrak. SoftOne strävar efter att skapa möjligheter för våra kunder att digitalisera och effektivisera sitt arbete med molntjänsten SoftOne GO. Det här priset delas ut för att hylla de företag som vågar ifrågasätta gamla arbetsmönster och ta sig an framtidens digitala verktyg.

Priset delas ut i två kategorier, Årets Digitala Resa och Årets Digitala Vinnare.

Årets Digitala Resa

Priset för Årets Digitala Resa går till en drivande kraft på det företag som, på ett innovativt och resultatinriktat sätt, har överkommit stora utmaningar på sin digitaliseringsresa. Verksamheten har inte låtit utmaningarna stoppa dem, utan har, med hjälp av tillgängliga digitala arbetssätt och verktyg, kunnat påvisa positiva resultat för hela verksamheten.

Årets Digitala Vinnare

Priset för Årets Digitala Vinnare går till en drivande representant på det företag som genom branschledande digitala strategier och arbetssätt i sann pionjäranda ökat verksamhetens ekonomiska och administrativa vinster. Årets Digitala Vinnare använder sig av digitalisering för att möjliggöra en ökad nytta för såväl anställda som kunder och är en inspirationskälla för andra företag i branschen.

Relaterade Artiklar