Nokia 1: En mer personlig telefon som alla har råd med
Hem NYHETER Nokia 1: En mer personlig telefon som alla har råd med

Nokia 1: En mer personlig telefon som alla har råd med

Publicerat av: Redaktionen

Nokia 1 flyttar gränserna för vilken kvalitet en telefon kan erbjuda till ett tillgängligt pris.

Nokia 1: En mer personlig telefon som alla har råd med 2Den har Android Oreo (Go edition), en ny Androidversion anpassad för telefoner med 1 GB RAM eller mindre. Nokia 1 har full tillgång till Google Play Store så att du kan hitta både dina favoritappar och även nya appar som är optimerade för Android Oreo (Go edition).

Vill du ändra utseendet på din Nokia 1 finns det ett stort urval av extraskal i en mängd spännande färger. Det tar bara några sekunder att byta ut skalen, som säljs separat och är gjorda med samma detaljkänsla som präglar hela telefonen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>