Hem NYHETER Nextory förbereder lansering i Nederländerna

Nextory förbereder lansering i Nederländerna

Publicerat av: Redaktionen

Nextory planerar nu för lansering på ännu en europeisk marknad och kommer att lansera i Nederländerna i december 2020.

Nextory förbereder lansering i Nederländerna 3Det blir den sjunde marknaden som får tillgång till Nextorys gigantiska bibliotek med ljud- och e-böcker.

Sedan starten i Sverige 2015 har Nextory växt i en rasande fart och har kommit att bli den näst största streamingtjänsten för digitala böcker på svenska marknaden. Under de senaste tre åren har appen dessutom lanserats framgångsrikt i Finland, Danmark, Tyskland, Österrike och Schweiz.

Nu planerar Nextory för lansering på den nederländska marknaden.

– Nederländerna är en digitalt mogen marknad där många redan är vana vid digitala prenumerationer och streamingtjänster för böcker. Det finns därför en stor potential för Nextory i tulpanernas förlovade land och vi kommer redan från start att ha majoriteten av alla nederländska böcker som finns digitaliserade, säger Shadi Bitar, vd och grundare på Nextory.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>