Hem E-HANDEL NetOnNets logistikchef nominerad till Årets Supply Chain Professional 2019

NetOnNets logistikchef nominerad till Årets Supply Chain Professional 2019

Publicerat av: Redaktionen

21 november koras vinnaren i Årets Supply Chain Professional 2019 vid en gala på Grand Hôtel i Stockholm.

NetOnNets logistikchef nominerad till Årets Supply Chain Professional 2019 2

Stefan Svensson, logistikchef för NetOnNet. Foto: Linda Söndergaard.

Stefan Svensson, logistikchef för hemelektronikföretaget NetOnNet, är en av de nominerade till den prestigefyllda titeln.

Sedan 2009 utser Accenture och Silf Competence Årets Supply Chain Professional. Kandidaterna väljs ut på ett systematiskt sätt för att hitta den mest värdiga vinnaren. Sveriges 250 största Inköp- och Supply Chain-intensiva bolag scannas, där en analys görs baserat på förbättringar inom ett antal Supply Chain- och Inköps-relaterade nyckeltal med fokus på det senaste året. Med analysen och en enkätundersökning som grund utses sedan sex nominerade. Vinnaren är en person som med hjälp av betydande engagemang, initiativförmåga och kunnande – och genom delaktighet i att driva den strategiska agendan – har åstadkommit framstående och mätbara resultat av sitt förändringsarbete inom områden så som ökad servicenivå, effektivare processer eller förbättrat hållbarhetsarbete.

NetOnNets logistikchef Stefan Svensson beskriver sig själv som en kommersiell logistikchef med stort kundfokus som brinner för effektiviseringar och att bygga långsiktiga relationer. Så här kommenterar han nomineringen:

– Att bli nominerad till det här priset känns mycket hedrande! Det är kul att logistik lyfts fram som det viktiga område det faktiskt är, i synnerhet inom e-handeln. Jag har många duktiga medarbetare som arbetar hårt för att flödena skall fungera varje dag och oftast är det bästa berömmet vi kan få är att vi inget hör. Då är kunderna och kollegorna nöjda. Det är när något går fel som vi vanligen hamnar i fokus! Vad vi alltid bär med oss är att vi i kundens ögon aldrig är bättre än vår sämsta leverans och därför är varje leverans viktig, säger Stefan Svensson, logistikchef för NetOnNet.

Relaterade Artiklar