Hem NYHETER Mjukvaruuppdatering tar kraftfulla funktioner i Galaxy Note10 till Galaxy S10

Mjukvaruuppdatering tar kraftfulla funktioner i Galaxy Note10 till Galaxy S10

Publicerat av: Redaktionen

Samsungs Galaxy Note10 och Note10+ är utrustade med kraftfulla verktyg som gynnar såväl kreativitet som produktivitet.

Mjukvaruuppdatering tar kraftfulla funktioner i Galaxy Note10 till Galaxy S10 3Från och med 4 oktober börjar Samsung leverera de nya innovationerna så som AR Doodle, inbyggd videoredigeringsverktyg och Link to Windows-integration, även till Galaxy S10e, S10 och S10+ på den nordiska marknaden.

– På Samsung undersöker vi hela tiden nya sätt att ge våra nuvarande, såväl som kommande, Galaxy-användare den bästa möjliga smartphone-upplevelsen. Den här uppdateringen är ett bra exempel på hur vi arbetar med att erbjuda nya tekniska innovationer till tidigare enheter och även till de kunder som redan använder en Galaxy S10, säger Andreas Bergqvist, produktchef telekom på Samsung i Norden.

Kamerainnovationer från Galaxy Note10 till S10

Så snart användare har laddat ned uppdateringen kommer de att upptäcka att deras kamera blivit ännu kraftfullare. Uppdateringen innefattar bland annat Night Mode för frontkameran, som gör det möjligt att ta bättre och mer livfulla bilder även i mörkare miljöer. Den introducerar även den förbättrade Super Steady videostabilisatorn och även Galaxy Note10-funktioner som AR Doodle och Live Focus videoinspelning. AR Doodle ger användare möjligheten att berika sina videos genom att rita och skriva roliga meddelanden i Augmented Reality (AR). Live Focus för video innebär att användare nu även kan filma med skärpedjup för att skapa bokeh-effekt även i rörligt material, både med den främre och bakre kameran.

Med möjligheten att skapa helt nya typer av videos ger uppdateringen även tillgång till det nya videoredigeringsverktyget, tillgängligt via Galleri-appen. Detta gör det möjligt att skapa delningsbara videos av sitt inspelade material, direkt i sin S10. Bland annat är det lätt att klippa i videoklipp, klistra in olika videoklipp, ställa in uppspelningshastighet, och mycket mer. Det finns även funktioner för att lägga till undertexter och bakgrundsmusik.

Smartare anslutning för PC-upplevelse med Samsung DeX och förbättrad användarvänlighet

Uppdateringen till Galaxy S10-serien innehåller även stöd för Samsung DeX för PC. Så snart användare har laddat ned appen från SamsungDeX.com kan de enkelt starta Samsung DeX på deras PC eller Mac genom att koppla sin Galaxy S10 till datorn med en USB-sladd. Link to Windows-stöd har också lagts till vilket innebär att Galaxy S10-användare nu kan trådlöst ansluta sin telefon till sin Windows 10 PC och bläddra bland innehåll, skicka och ta emot meddelanden och synka senaste foton direkt från datorn.

Appar som användare av Galaxy S10 nyttjar dagligen, som Samsung Pass och Meddelanden, får även de uppdateringar. Inställningarna för Samsung Pass har gjorts mer användarvänligt, något som gör det lättare för Galaxy S10-användare att nyttja telefonens avancerade biometriska teknik för att logga in i appar och på hemsidor – både snabbare och säkrare. I Meddelanden-appen har nya ikoner för att lägga till foton och videos flyttats till den vänstra sidan av text-fönstret, för att ge smidigare tillgång till de filer som användaren behöver.

Relaterade Artiklar