Magisk rekordförsäljning på Gekås Ullared
Hem PRODUKTNYHETER Magisk rekordförsäljning på Gekås Ullared i år

Magisk rekordförsäljning på Gekås Ullared i år

Publicerat av: Redaktionen

Höstens högsäsong levererar rekordförsäljning för Gekås Ullared!

Lördag 12 november shoppade Ullaredsbesökarna för hela 48,3 miljoner kronor i varuhuset och dess fyra restauranger.

”Det är ett helt magiskt försäljningsrekord” konstaterar Patrik Levin, vd för Gekås Ullared.

Under lördagen 12 november besöktes Gekås Ullared av 21 000 kunder som tillsammans handlade för rekordsumman 48,3 miljoner kronor. Detta är en ökning på ofattbara 20 procent och 6,6 miljoner kronor mot tidigare rekorddag. Företagets satsning på större butiksyta, nya produktkategorier, förlängda öppettider och ett nytt hotell ser Gekås Ullareds vd Patrik Levin som framgångsfaktorer.

– Det är ett helt magiskt försäljningsrekord, konstaterar Patrik Levin. Vår strategi under pandemin var att fortsätta utvecklas och satsa på att förbättra shoppingupplevelsen. Det ser vi resultatet av nu! Varuhuset är större och vår storsatsning på skor lockar många besökare.

Senast Gekås Ullared kunde notera rekordförsäljning var hösten 2019 – före coronapandemins utbrott.

– När det är stor oro och osäkerhet i samhället blir jag extra glad och ödmjuk inför Gekås Ullareds affärsmodell. Vårt koncept låter fler människor köpa allt de behöver i vardagen till en mindre peng. Samtidigt som vårt utbud av mat, boende och aktiviteter ger möjlighet att skapa en större upplevelse, säger Patrik.

Magisk rekordförsäljning på Gekås Ullared

Patrik Levin

Inför höstens högsäsong har varuhuset öppet till klockan 22.00 på torsdagar, fredagar och lördagar för att minska risken för trängsel och ge kunden en bra shoppingupplevelse. Varuhuset är också utbyggt till 44 500 kvadratmeter och kan ta emot 8 900 besökare samtidigt.

– Jag är otroligt glad och stolt över våra fantastiska medarbetare som har kapacitet att växla upp både tempo och kundfokus under en sådan här rekorddag. Det nya försäljningsrekordet kommer vi så klart att fira tillsammans inom kort, säger Patrik.

Relaterade Artiklar