M.O.B.A. Network tecknar partnerskapsavtal med E-GO APP, en fantasy-spelplattform
Hem GAMING M.O.B.A. Network AB tecknar partnerskapsavtal med E-GO APP, en fantasy-spelplattform

M.O.B.A. Network AB tecknar partnerskapsavtal med E-GO APP, en fantasy-spelplattform

Publicerat av: Redaktionen

M.O.B.A. Network AB (MOBA) har tecknat ett partnerskapsavtal med E-GO APP för att erbjuda Fantasy Game Leagues för sina community-medlemmar.

Fantasy-ligorna kommer kretsa kring världens största esport-turneringar.

Det svenska fantasyspel tech-företaget E-GO APP, som erbjuder en plattform för fantasy-ligor som uppdateras i realtid, kommer att vara ensam operatör för MOBA:s nya initiativ ”Fantasy Games”. Den första fantasyligan inom partnerskapet kommer att hållas på MOBA:s flaggskepp MOBAFire.com, en League of Legends community-webbplats. Fantasyligan kommer att vara kopplad till ett av de största evenemangen i esport-världen, League of Legends slutspelsserie LoL Worlds, som kommer att hållas i flera städer över flera veckor under oktober och november 2022.

”Fantasyspel och ligor är en av de mest efterfrågade tjänsterna från våra community-besökare.Vi tror att MOBAFire Fantasy Game för League of Legends under tävlingsinriktade former kommer att ge möjligheter för våra passionerade community-användare att skapa nytt innehåll med stort engagemang”, säger Björn Mannerqvist, VD M.O.B.A Network.

”Det är fantastiskt och lite overkligt att bygga vårt största samarbete i Fantasy Games esports historia tillsammans med ett powerhouse som M.O.B.A. Network”, säger Viktor Maisey, VD för E-GO APP.

M.O.B.A. Network tecknar partnerskapsavtal med E-GO APP, en fantasy-spelplattform

Avtalet syftar till den första lanseringen av en League Of Legends Fantasy-liga för E-GO APP som operatör. Lanseringen kommer att inkludera fullskalig mjukvaru integrering. Parterna har kommit överens om ett standardavtal avseende inkomstdelning för kommersiella intäkter kopplade till Fantasy League-evenemang som hålls på MOBAs plattformar.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>