M-Files och Nexer ingår partnerskap för att hjälpa kunderna med deras digitalisering
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR M-Files och Nexer ingår partnerskap för att hjälpa kunderna med deras digitalisering

M-Files och Nexer ingår partnerskap för att hjälpa kunderna med deras digitalisering

Publicerat av: Redaktionen

M-Files, det intelligenta informationshanteringsföretaget, tillkännagav i dag sitt strategiska partnerskap med Nexer, ett globalt teknikföretag grundat i Sverige.

Med 1 600 digitaliseringsexperter i nio länder erbjuder Nexer strategi, teknik och kommunikation genom avancerade digitala lösningar.

Nexer har valt M-Files som strategisk partner för intelligent informationshantering för att ge sina kunder ett smartare sätt att arbeta med hantering och klassificering av information, automatiserade arbetsflöden och tillgänglighet.

Samarbetet kommer hjälpa företag inom alla branscher med deras arbete för digitalisering, effektivitet och efterlevnad. Med intelligent informationshantering får användarna säker och transparent åtkomst till all relevant information – från vilken plats som helst och oberoende av var den är lagrad. Genom att samla och konsolidera information i hela organisationen utan att migrera innehåll skapar man nya möjligheter till förbättrade rutiner, bättre dataanalys och nya tjänster. Det möjliggör också införande av effektiva policys kring datasäkerhet, informationsstyrning och efterlevnad.

M-Files och Nexer ingår partnerskap för att hjälpa kunderna med deras digitalisering

Lars Kry, VD på Nexer, och Antti Nivala, VD på M-Files.

Nexer och M-Files kan hjälpa företag att införa rutiner kring exempelvis dokumenthantering, ärendehantering, avtalshantering och projekthantering, i hela organisationen och inom enskilda avdelningar. M-Files erbjuder färdiga integrationer med populära plattformar som Microsoft 365, Salesforce och Google Workspace. Nexer bygger vidare på sin omfattande expertis inom informationshantering, digitala arbetsplatser, distansarbete, CRM, produkt- och projekthantering. Tillsammans erbjuder företagen förstklassiga digitala lösningar.

”Partnerskapet med Nexer innebär lovande möjligheter för båda företagen på den mycket attraktiva   nordiska marknaden, för kunder som vill påskynda sin digitalisering. Efterfrågan på intelligent informationshantering har ökat i takt med att det i dag är möjligt att arbeta var som helst. Tillsammans levererar vi smartare lösningar på vardagliga arbetsuppgifter och ökar medarbetarnas produktivitet och tillfredsställelse”, säger Antti Nivala, grundare och VD för M-Files.

”Vi är väldigt glada över partnerskapet med M-Files då det kompletterar vårt befintliga erbjudande och ger oss möjlighet att tillgodose våra kunders behov av effektiva och intelligenta lösningar för bland annat dokumenthantering och ärendehantering. Med lösningar baserade på M-Files kan vi hjälpa våra kunder att effektivt hantera den snabbt ökande volymen av digital information och behov av digitalisering på ett kostnadseffektivt sätt. I och med vår etablering i Karlstad har vi redan djup kompetens på M-Files vilket gör att vi redan från start kan åta oss både införandeprojekt, support och förvaltning.” säger Lars Kry, VD på Nexer.

Relaterade Artiklar