Stalands öppnar e-handel, väljer Storefront Accelerator
Hem E-HANDEL Stalands öppnar e-handel, väljer Storefront Accelerator

Stalands öppnar e-handel, väljer Storefront Accelerator

Publicerat av: Redaktionen

Stalands Möbler är ett välkänt bolag, som med sina nio fysiska butiker är förstahandsvalet för många när de letar heminredning och möbler.

Stalands öppnar e-handel, väljer Storefront Accelerator

Möbelföretaget Stalands öppnar e-handel, väljer Storefront Accelerator

Nu vill Stalands utöka sin service med e-handel, och då är Storefront Accelerator från Nexer, tidigare Sigma IT, det självklara valet.

– Med Storefront Accelerator får vi alla grundfunktionerna direkt. I stället kan vi satsa på de specifika önskemål som vi vet att våra kunder efterfrågar. Med vår nya e-handel vill vi kunna erbjuda inspiration, köpglädje och kunskap om designmöbler och inredning, precis som i våra fysiska butiker, säger Erik Gullborn, Online Sales Manager på Stalands.

Storefront Accelerator är 100% molnbaserad och byggd på Storm Commerce samt Umbraco Cloud. Med den här lösningen får Stalands en modern e-handelsupplevelse som lätt går att skala upp och anpassa efter kundens behov.

– Storefront Accelerator är skapad av e-handlare för e-handlare. Den bygger på vår samlade erfarenhet från fler än 100 implementerade projekt. Med Storefront Accelerator skapade vi det vi själva saknade på marknaden. I samarbetet med Stalands har vi bevisat att man riktigt snabbt kan komma igång med en e-handels lösning och skapa mervärde för kunden, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet, säger Sofie Hedman, projektledare på Nexer.

Stalands nya e-handel har premiär våren 2021.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>