Lyko samarbetar med ELLE och stylar visningarna på ELLE-galan
Hem NYHETER Lyko samarbetar med ELLE och stylar visningarna på ELLE-galan

Lyko samarbetar med ELLE och stylar visningarna på ELLE-galan

Publicerat av: Redaktionen

För andra året i rad är Lyko stolt samarbetspartner till ELLE-galan.

Lyko samarbetar med ELLE och stylar visningarna på ELLE-galan 2Dessutom kommer Lykos stylister att styla hår till galakvällens visningar.

Fredag den 18 januari går årets glammigaste fest av stapeln och Lyko, som för andra året i rad är med som samarbetspartner, stylar modellernas hår till kvällens modevisningar.

”Som ledande aktör inom professionell hårvård och skönhet känns ELLE-galan som ett klockrent sammanhang för oss”, säger Kalle Eliason, marknadschef Lyko.

Som en del av samarbetet har 20 av Lykos stylister stylat modellernas hår till galakvällens visningar.

”Att våra vassa stylister fixar frisyrerna till modevisningarna känns självklart och relevant för vårt samarbete med ELLE-galan”, säger Kalle Eliason. ”Det är ett kvalitetskvitto för oss”.

Jack Lawrence, en av stylisterna, ser det som en stor möjlighet för alla Lykos stylister och frisörer att Lyko är en del av ELLE-galan.

”Vi är oerhört glada över att få göra detta. Det är en fantastisk möjlighet för oss att tillsammans med Sveriges främsta modeskapare få vara delaktiga och uttrycka vår kreativitet inom hårstyling på en tillställning som denna”, säger han.

Relaterade Artiklar