Loupedeck Live-konsolen lanseras i Sverige
Hem GAMING Loupedeck Live-konsolen lanseras i Sverige

Loupedeck Live-konsolen lanseras i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Loupedeck Live-konsolen hjälper streamers och innehållsskapare att jobba snabbt och intuitivt.

Loupedeck Live-konsolen lanseras i Sverige

Loupedeck, företaget bakom banbrytande, specialbyggda konsoler som gör kreativt arbete snabbare och mer intuitivt, har lanserat sin nyaste produkt Loupedeck Live – systermodell till Loupedeck+ och Loupedeck CT – för att ge innehållsskapare och streamers i Sverige nya dimensioner av kreativ frihet.

Den kraftfulla konsolen är tillgänglig via Amazon, Cyberphoto samt Scandinavian photo.

Med Loupedeck Live har finska Loupedeck tänjt på gränserna av sin kunskap att leverera användarvänliga konsoler för kreativa branscher. Den mångsidiga konsolen hjälper kreatörer och streamers att genomföra unika, komplexa editeringsprocesser på ett intuitivt och uppkopplat sätt – och ta fram kvalitetsinnehåll med diverse populära mjukvaruverktyg. Utrustad med ett förstklassigt aluminiumskal, smidiga knappar, en kraftfull LCD-skärm samt otaliga möjligheter att anpassa arbetsrutiner är Loupedeck Live ett oersättligt verktyg för livestreaming och andra kreativa uppgifter.

Likt de tidigare konsolerna är Loupedeck Live en naturlig förlängning av ett tangentbord, en mus, läsplatta och styrpenna, vilket resulterar i precisare och effektivare arbetsflöden. Konsolen har inbyggda integrationer med en lång rad mjukvaror för streaming samt bild- och ljuderedigering, och innehåller Loupedeck Profile Creator – ett verktyg som låter användaren skapa egna arbetsytor skräddarsydda för de olika mjukvarorna. Den ergonomiska formgivningen möjliggör arbete med två händer och flera funktioner samtidigt, vilket minimerar behovet av ansträngande hand- och huvudrörelser.

“Med ett fortsatt starkt intresse för livestreaming och växande konsumentefterfrågan på kvalitetsinnehåll – som har inbyggd musik, interaktiva chatfunktioner, specialeffekter – såg vi en möjlighet att tänka om och förbättra sättet som streamers arbetar på,” säger Mikko Kesti, vd och grundare och vid Loupedeck. “Med vår gedigna erfarenhet av att utveckla produkter som flyter sömlöst samman med det kreativa arbetsflödet, är Loupedeck Live det naturliga tillägget i vår familj av kraftfulla konsoler. Den erbjuder streamers en unik grad av anpassningsbarhet utan att tumma på den höga produktionskvalitet som tittare förväntar sig idag.”

Livestreamers är ständigt på jakt efter nästa generations verktyg som låter dem skapa innehåll av professionell kvalitet,” säger Ashray Urs, produktchef vid Streamlabs. “Vår integration med Loupedeck Live ger kreatörer mycket bättre kontroll över sin streaming; de kan gå live inom sekunder, enkelt skifta mellan scener, spela in spel, spara repriser, och sömlöst skapa förstklassigt innehåll medan de streamar.”

Loupedeck Live är färdigt utrustad med flera populära streaming- och kreativa mjukvaror. Nya användare har möjlighet att testa konsolen med flera kreativa mjukvaror, innan de väljer de två verktyg som de vill jobba med framgent utan extra kostnad. Ytterligare kreativa verktyg går att köpa via Loupedecks egna app genom prisvärda prenumerationer och livstidslicenser. Alla streamingmjukvaror är gratis för Loupedeck Live-användare. En full lista på kompatibla mjukvaror finns på Loupedecks hemsida.

 

Relaterade Artiklar