M-Files satsar på digitala kundupplevelser i världsklass genom förvärvet av Hubshare
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARSÄKERHET M-Files satsar på digitala kundupplevelser i världsklass genom förvärvet av Hubshare

M-Files satsar på digitala kundupplevelser i världsklass genom förvärvet av Hubshare

Publicerat av: Redaktionen

M-Files och Hubshare hjälper företag att förhöja den digitala kundupplevelsen genom att leverera en säker informationsutbytesplattform med varumärkesanpassade kundportaler.

M-Files satsar på digitala kundupplevelser i världsklass genom förvärvet av Hubshare

Nicholas Child (vd på Hubshare) och Antti Nivala (vd på M-Files) går samman för att leverera förstklassiga kundportaler

M-Files – det intelligenta informationshanteringsföretaget – presenterade i dag förvärvet av Hubshare i syfte att främja extern innehållsdelning och samarbete som ger en förbättrad digital kundupplevelse.

Hubshare erbjuder en säker digital arbetsplatsportal som förbättrar användarens engagemang genom samarbete, säker fildelning och projekthantering.

Hubshare utgör nu en del av M-Files produktportfölj och tillhandahåller en säker informationsutbytesplattform som gör företag till föregångare i utökad digitalisering och förbättrad användarupplevelse med varumärkesanpassade kundportaler. Portalerna kan snabbt och enkelt anpassas för att tillgodose specifika kundbehov och därmed gynna både samarbete och produktivitet.

”Förvärvet av Hubshare hjälper oss att leverera en unik digital kundupplevelse och tillhandahålla bättre service i branscher som Professional Services, där informationsdelning och externt samarbete är viktiga krav”, menar Antti Nivala, M-Files grundare och vd. ”Vårt integrerade erbjudande tar M-Files från våra kunders bakgrundsverksamhet till deras förgrundsverksamhet genom att tillhandahålla ett digitalt fönster för våra kunders klienter i sina digitaliseringstjänster.”

Till skillnad mot vanliga portallösningar för filsynkroniseringsbaserade dokument, där informationen kopieras från ett företags lagringsplats, erbjuder M-Files en säker och integrerad lösning för internt och externt samarbete utan dataduplicering. M-Files användarupplevelse är optimerad för effektivisering av interna dokumenthanteringsprocesser, medan det nya Hubshare-navet i M-Files tillhandahåller viktig information, till exempel dokument, människor, processer och diskussioner för externa användare, som kunder, via en varumärkesanpassad portal som är optimerad för förbättrad användarupplevelse externt. Det här hjälper till att stärka kundnöjdheten med en bättre och mer kompatibel samarbetsupplevelse.

”Med tillkännagivandet av vårt förvärv bekräftar vi härmed vår gemensamma vision och målsättning med att skapa smartare arbetssätt och effektivare samarbete för våra kunder”, säger Nicholas Child, vd på Hubshare. ”Vårt kombinerade erbjudande kommer utan tvekan att gynna organisationer över hela världen som behöver en säkrare och mer integrerad lösning för internt och externt samarbete. Vi är mycket glada över att utgöra en del i M-Files resa och leverera vår lösning för digital kundupplevelse och samarbetsforum ihop med M-Files plattform för intelligent informationshantering.”

M-Files uppdrag är att djupgående förbättra hur företag gör affärer i den digitala världen där människor kan jobba var som helst. M-Files ansluter fristående system, applikationer och datalager och tillhandahåller en fullständig vy över all relevant information i en organisation. Genom att leverera anslutet innehåll och intelligent automatisering ger M-Files-lösningar ökad

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>