High Resolution PNG Logitech Zone True Wireless Man video conf graphite LIF 1
Hem NYHETER Logitech lanserar trådlösa hörlurar för kontorsbruk

Logitech lanserar trådlösa hörlurar för kontorsbruk

Publicerat av: Redaktionen

De nya hörlurarna Zone True Wireless och Zone Wired Earbuds är framtagna i samarbete med stora videokonferensplattformar, erbjuder sömlös anslutning mellan enheter och gör dina videosamtal smidigare.

Logitech  har i dag lanserat en nyhet som kan hjälpa anställda ta nästa steg i den nya flexibla arbetskulturen.

Zone True Wireless och Zone Wired Earbuds är de första helt trådlösa hörlurarna som optimerats för de tre stora videokonferensplattformarna: Google Meet, Microsoft Teams och Zoom.

Många företag satsar på att göra arbetsplatsen mer flexibel – och det har aldrig varit viktigare för medarbetarna att kunna delta i videosamtal och samarbeta på projekt trots att man befinner sig på olika platser. Logitech Zone True Wireless gör digitala möten smidigare och stiligare med en design och passform som användarna älskar, allt i kombination med det kristallklara ljud man behöver för att kunna kommunicera på jobbet.

Tack vare en mikrofon med förstklassig brusreducering kan Zone True Wireless garantera kristallklart ljud vid varje samtal, oavsett omständigheterna och ljudnivån runtomkring. Dessutom har hörlurarna en minimalistisk design, ett stilrent utseende och högkvalitativt videoljud som hjälper användaren att bibehålla fokus på samtalet.

High Resolution PNG Logitech Zone True Wireless Man video conf graphite LIF 2“De nuvarande trådlösa lösningarna tvingar konsumenterna att välja mellan traditionella headsets som är otympliga och estetiskt olämpliga för videosamtal eller kompromissa med ljudkvalitén. Med hörlurarna Zone True Wireless och Zone Wired Earbuds behöver man inte längre kompromissa. Hörlurarna är utformade för att se bra ut i videokonferenser och har samtidigt förstklassigt ljud som godkänts av de största videoplattformarna”, berättar Scott Wharton, general manager och vice operativ chef på Logitech Video Collaboration.

Lång batteritid

Anslutningsalternativ via Bluetooth® och USB ser till att du kan koppla lurarna till både mobilen och datorn utan problem. På så sätt kan du enkelt växla mellan enheterna och delta i videokonferenser samtidigt som du pratar i telefon – och med dubbelt så lång batteritid jämfört med de ledande konkurrenterna på marknaden. Samtidigt hjälper samarbetet med de stora videokonferensplattformarna till att höja ljudnivån under onlinemöten – och för IT-chefer kan det säkerställa att alla enheter i hela ekosystemet har en tillförlitlig prestanda.

Zone True Wireless släpps i två färger: Graphite och Rose. Hörlurarna är bekväma, kan ansluta till flera enheter och ger varje samtal en oöverträffad tydlighet.

Förutom Zone True Wireless lanserar Logitech också Zone Wired Earbuds till anställda och arbetsplatser som vill ha en professionell plug and play-funktion. Zone Wired Earbuds ger dig möjlighet att delta i onlinemöten var du än är, via USB-C, USB-A och 3,5 mm-anslutning.

Pris och tillgänglighet

Logitech Zone True Wireless och Zone Wired Earbuds släpps under hösten 2021 med ett cirkapris på 3290 kr respektive 990 kr. De rosafärgade Zone True Wireless kan till en början endast köpas på Logitech.com.

 

 

 

Relaterade Artiklar