Hem NYHETER Liljeholmstorget Galleria stärker kundupplevelsen med nytt, smart toalettkoncept

Liljeholmstorget Galleria stärker kundupplevelsen med nytt, smart toalettkoncept

Publicerat av: Redaktionen

Liljeholmstorget Galleria har öppnat dörrarna till ett helt nytt, avancerat toalettkoncept signerat One Hundred Restrooms.

Liljeholmstorget Galleria stärker kundupplevelsen med nytt, smart toalettkoncept 3Besökarna erbjuds nu förutom en fräsch toalettupplevelse även innovativa tjänster inom hygien och hälsa, bland annat en hälsokontrollstation.

– Vi upplever att intresset för hälsa, hygien och välbefinnande är större än någonsin. Det här är faciliteter av allra högsta standard och en förstärkning av servicen i gallerian. Det känns bra att kunna erbjuda besökarna en mikropaus från den hektiska vardagen i en harmonisk miljö, säger Sandra Perslund, centrumchef på Citycon.

Det nya faciliteterna har många nya funktioner. Här finns exempelvis en hälsokontrollstation där besökare kan kontrollera sitt blodtryck, syreupptagningsförmåga, BMI med mera. Motiveringsspeglar kommunicerar med besökarna och uppmuntrar till god hygien såsom handtvätt. Utöver fräscha toaletter erbjuds ett familjerum och en beauty- och groomingdel.

Läs mer om One Hundred Restrooms 

Relaterade Artiklar