Leveransplattformen Wolt utökar sitt utbud
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIK Leveransplattformen Wolt utökar sitt utbud

Leveransplattformen Wolt utökar sitt utbud

Publicerat av: Redaktionen

Wolt erbjuder hudvård från Lush.

Glömt fixa present till kompisen?

Eller kanske tid för att unna dig själv något? Nu kan du enkelt beställa hem handgjorda badbomber, tvålar och hudvårdsprodukter från Lush via Wolt. Ett urval av kundfavoriter och bästsäljande produkter ur Lush sortiment finns tillgängligt för hemleverans inom endast 30 minuter i Malmö, Stockholm och Uppsala från och med 27 oktober.

I ett nytt samarbete väljer Wolt att ta in Lush på sin plattform som en del av företagets satsning på detaljhandeln med mål att erbjuda upplevelsen av att ha ett helt köpcentrum i fickan. I sin expansion lägger Wolt stor vikt vid samarbeten med hållbara aktörer, där Lush med en tydlig hållbar inriktning blev ett naturligt val för att bredda innehållet på leveransplattformen.

– Vi tycker att det är spännande att bryta ny mark med Wolt och öppna nya kanaler för Lush. Vi ser en allt större efterfrågan på hemleverans av våra produkter och tillsammans med Wolt kan vi erbjuda vårt sortiment till ännu fler kunder. Vi tycker att den otroligt snabba leveransen direkt till hemmet är intressant – det ger ett verkligt mervärde för våra kunder och den service vi kan erbjuda dom, säger Hilmar Prato, Retail Manager på Lush Sweden.

Leveransplattformen Wolt utökar sitt utbud– En del av vårt ansvar är att bidra till en bättre magkänsla för alla som kommer till vår plattform genom att främja klimatvänliga och hållbara affärsmetoder. Därför känns det extra bra att samarbeta med ett varumärke med starka etiska principer som Lush. Vi ser en stor efterfrågan på mer hållbara varor och är glada över vårt partnerskap med Lush som erbjuder våra kunder ett så otroligt brett sortiment av ekologiska, veganska och cruelty-free produkter, dessutom förpackningsfria, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige.

 

 

 

Relaterade Artiklar