Lansering av nya Webgallerian
Hem NYHETER Lansering av nya Webgallerian

Lansering av nya Webgallerian

Publicerat av: Redaktionen

Den nya marknadsplatsen på nätet där kunderna erbjuds en bättre shoppingupplevelse.

Lansering av nya Webgallerian 2Nylanseras Webgallerian, en galleria på nätet som samlar spännande webbutiker i Sverige under ett och samma tak. Visionen är att skapa Nordens största marknadsplats på nätet – där kunderna finner nya spännande webbutiker som de tidigare inte visste fanns och får en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Webgallerian i sin nya version 3.0 samlar några av Sveriges mest spännande webbutiker under ett och samma tak, med synliga butiksfönster och egna varumärken i en galleria på nätet. Webgallerian skapar tydliga fördelar för kunderna: de hittar nya webbutiker som de tidigare inte visste fanns, får en bättre shoppingupplevelse, erbjuds lojalitetsprogram med specialerbjudanden samt kan använda en gemensam kassa för köp.

Med funktionen ”MinGalleria” kan kunderna skapa sin egen galleria med ett urval av de favoritbutiker de vill följa. När något händer i en av kunden utvald butik skickar Webgallerian ut ett nyhetsbrev direkt till kunden om detta. På så sätt hålls stamkunderna alltid uppdaterade på nyheter, rabatter och kampanjer från sina utvalda favoritbutiker.

Relaterade Artiklar