Hem NYHETER Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag

Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det snart dags att fira Fars dag och Xiaomi har samlat några härliga presenttips med techprylar för ett smartare liv och kanske smartare far? – i hemmet, på jobbet eller till vardags.

Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag 7Kreativ drömpresent med wow-faktor

Mi 10T Pro – Rek. pris. 6 790 SEK

Blås pappa av stolen med Xiaomis senaste lur Mi 10T Pro. Telefonen bjuder på en mäktig

kameraupplevelse som garanterar hög kvalitet på familjebilderna framöver: hela 108MP-huvudkamera och stöd för video i 8K. En rolig bonus är kamerans klonläge , där personerna i bilderna kan dupliceras för festlig effekt! Mi 10T Pro har dessutom en AdaptiveSync-skärm som automatiskt anpassas till innehållets bildfrekvens, vilket optimerar batterianvändningen oavsett om pappa vill titta på film eller spela på telefonen.

Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag 8Rädda far från trassel

Mi True Wireless Earphones 2S – rek. pris. 999 SEK

Tillhör din pappa en av dem vars hörlurssladd mest påminner om en avancerad scout-knop? Då är det dags att ge honom ett par Mi True Wireless Earphones 2S. De stilrena, sladdlösa hörlurarna kan användas i runt 5 timmar på en enda fulladdning och i hela 24 timmar i kombination med ett det medföljande laddningsfodralet. Mi True Wireless Earphones 2S är ergonomiskt designade och ger ett rent och klart ljud samtidigt som de effektivt reducerar bakgrundsbrus för bästa möjliga ljudkvalitet.

Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag 9Få pappa i form

Mi Smart Band 5 – Rek.pris. 449 SEK

Om pappa behöver en träningsboost är ett aktivitetsarmband en bra grej. Mi Smart Band 5 har en 1,1” stor högpresterande AMOLED-skärm som gör det lättare att se all information oavsett om den används som aktivitetsarmband eller klocka (perfekt för pappor med lite sämre syn!). Mi Smart Band 5 har 11 olika träningslägen, vilket gör den användbar oavsett om pappa helst hänger på gymmet, i simhallen eller tar en träningsrunda på cykel utomhus. Klockan anpassar sen träningsprocessen efter aktuell träningstyp. För att logga och analysera all aktivitet kopplas aktivitetsarmbandet enkelt till Mi Fit-appen och mellan träningspassen mäter den dessutom hjärtfrekvens, sömn och stressnivåer för att pappa lättare ska få en överblick över sin hälsa.

Det smarta ljudsystemet för hemmet

Mi Smart Speaker – Rek.pris. 629 SEK

Okej, det här är lika mycket en present till resten av familjen som till pappa. Win win! Mi Smart Speaker har kraftfulla 12W-högtalare som ger högkvalitativt, kristallklart ljud. Men, den smarta högtalaren gör det också möjligt att kontrollera och koppla samman flera smarta hem-produkter, utan lyfta ett finger! Använd wi-fi för att koppla upp och styra hemmets övriga smarta enheter, som TV, luftrenare, robotdammsugare, kameraövervakning eller belysning. Mi Smart Speaker har både Google Assistant och Chromecast inbyggt så att man med hjälp av rösten kan välja vilken musik som ska spelas eller när alarmklockan ska gå igång. Smidigare blir det inte.Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag 10

Ge pappa en smooth ride

Koppla upp och koppla av – med smarta techprylar inför Fars Dag 11Mi Electric Scooter 1S – Rek. pris. 3 990 SEK

Ingen har väl missat elscootern – en present som garanterat kommer uppskattas av trendpappan som vill ta sig fram smidigt på vägarna. Mi Electric Scooter 1S har en körsträcka på upp till 30 km, dubbla bromssystem och en kraftfull motor på 250 W som klarar 14 graders lutning i backar. Dessutom gör den lätta vikten att elscootern är enkel att bära med sig. Ett grymt transportalternativ för kortare jobbpendlande och ärenden i stan.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar