Hem NYHETER Com Hem och TV4 överens om ramverk för ett nytt avtal

Com Hem och TV4 överens om ramverk för ett nytt avtal

Publicerat av: Redaktionen

Com Hem och TV4 Media har kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More.

Com Hem och TV4 överens om ramverk för ett nytt avtal 3Med ett ramverk på plats kan alla Com Hem och Boxer-kunder fortsätta se TV4, Sjuan, TV12 och C More som vanligt medan parterna förhandlar klart återstående detaljer i avtalet.

Efter intensiva förhandlingar de senaste dagarna har Com Hem och TV4 Media kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal, men behöver fortfarande förhandla klart detaljer i avtalet. Det överenskomna ramverket innebär att Com Hem och Boxers 2,1 miljoner hushåll kan fortsätta att titta på TV4-kanalerna och C More precis som vanligt, samtidigt som parterna förhandlar klart.

– Jag är väldigt glad att vi nu har kommit överens om ramarna för en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter. Förhandlingarna tar längre tid än vad vi förväntade oss och därför är det bra att vi har etablerat ett ramverk som innebär att vi kan förhandla klart medan tv-tittarna kan fortsätta se kanalerna, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Com Hem.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>