Hem BETALLÖSNINGARBANK Köpa Bitcoin, en klok investering!

Köpa Bitcoin, en klok investering!

Publicerat av: Redaktionen

Att investera i att köpa Bitcoins är något som bara fortsätter att öka i intresse och i popularitet. Bitcoins lanserades på marknaden i januari 2009 och började med att sakta öka det första året för att sedan explodera totalt. En tidig investering 2010 i Bitcoins med endast 350 kr för 1000 Bitcoins, hade idag haft ett värde av hisnande 100 miljoner kronor.

Vad är Bitcoins?

Bitcoin är en digital kryptovaluta. Bitcoin introduceras av pseudonymen Satoshi Nakamoto i sin rapport “Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System” som utkom 2008.

Själva huvudsyftet med Bitcoins är att man ska kunna göra snabba och trygga betalningar online mellan två privatpersoner och utan någon extern inblandning från en bank, företag, stat eller annan tredje part.

Så investerar du i BitcoinKöpa Bitcoin, en klok investering! 3

Idag så finns det mängder av olika plattformar världen över som erbjuder sina kunder att köpa Bitcoin hos dom. För alla nya investerare som för mera rutinerade investerare så kan man idag hitta väldigt lärorik information på www.daytrading.se när det gäller handel med Bitcoin.

När du känner dig redo att investera i Bitcoin så är det alltid rekommenderat att du både köper och säljer Bitcoin hos en reglerad mäklare. En reglerad nätmäklare innebär att företaget är EU godkänt och reglerad efter rådande europeisk finanslagstiftning,

Att handla Bitcoin hos en reglerad mäklare online är alltid en kvalitetsstämpel och är också något som gör att du som investerare alltid kan känna dig 100% trygg och säker.

Att investera i cfd-handel är också något som blivit allt populärare. CFD är en förkortning för Contract For Difference och är en typ av derivatinstrument som låter dig som investerare att spekulera i prisförändringar i vad som kallas för underliggande tillgångar. Exempel på underliggande tillgångar kan vara råvaror, aktier, aktieindex eller valutor.

På många plattformar har du dessutom möjligheten att först lära dig mera om cfd-handel då ett gratis demokonto ofta ingår.

Därför ska du investera i Bitcoin

I Sverige så är Bitcoin fortsatt ett relativt nytt koncept att investera i och inte alls lika utvecklat som det är på många andra platser runt om i världen. Även om många andra investerare världen runt ligger för oss svenska investera så finns här fortsatt en enorm tillväxtpotential och då sett till hela världen

Många investerare ser även många likheter att investera i Bitcoin som när man investerar i guld. Precis som det finns en begränsad mängd guld i världen så finns det även en begränsad mängd Bitcoin, 21 miljoner närmare bestämt.

Så länge som det finns en efterfrågan av Bitcoin så kommer Bitcoin precis som guld vara en investering över sikt som bara fortsätter att öka.

Då Bitcoin är en oberoende digital kryptovaluta så påverkas man heller inte av extra krafter och beslut från myndigheter, regimer eller politisk makt.

Relaterade Artiklar