Klarna inleder samarbete med Säker stil
Hem NYHETER Klarna inleder samarbete med Säker stil

Klarna inleder samarbete med Säker stil

Publicerat av: Redaktionen

Klarna utökar sin satsning på poddsamarbeten och teamar upp med Säker stil-duon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

Klarna inleder samarbete med Säker stil 2Säker stil förespråkar en långsiktigt hållbar livsstil med fokus på mode och både Klarna och Säker stil arbetar för att underlätta smarta och enkla val i vardagen.

– Hela Säker stil-projektet går ut på att göra livet enklare. Att spara tid, att inspireras och att shoppa smartare. Tillsammans med Klarna hittade vi genast en gemensam passion i att erbjuda människor smarta val i vardagen. Vi vill alltid ge våra följare och lyssnare något matnyttigt. I podden kommer vi bjuda på konkreta tips på smartare shopping, kopplat till Klarnas lösningar, säger Ebba och Emilia.

Startskottet för samarbetet går i samband med Säker stil-podden som släpps idag den 3 maj. Under de kommande veckorna kommer lyssnarna att få tips kring hur de kan shoppa smartare med hjälp av Klarna. Ebba och Emilia kommer att presentera olika shoppingtips som kan genomföras tack vare Klarnas smidiga tjänster. Målet är att Klarna och Säker stil tillsammans ska utbilda konsumenter i hur de kan ställa om och inte bara fokusera på att shoppa nytt – utan också på att shoppa smart.

– Det här är ett samarbete vi otroligt stolta över och som passar väldigt väl med vår syn på hur man ska förhålla sig till shopping. Förutom att vara både trendsäkra och kunniga så förespråkar Ebba och Emilia också ett sunt och hållbart shoppande, och det gillar vi. När vi inledde våra diskussioner kring samarbetet var det därför självklart att just smarta val när det kommer till shopping skulle vara i fokus. Att vi alla har en förkärlek till just rosa tongångar kopplat till våra varumärken är såklart inte heller någon nackdel, säger Christian Cabau, marknadschef Klarna Sverige.

Samarbetet kommer initialt ta sin form genom sponsrade reklamspottar i den populära modepodden Säker stil.

Relaterade Artiklar