Hem NYHETER JBL LIVE 300TWS: Stilrena, enkla att använda och bra ljud

JBL LIVE 300TWS: Stilrena, enkla att använda och bra ljud

Publicerat av: Redaktionen

JBL LIVE 300TWS är helt trådlösa, sömlöst anslutna och snyggt designade och låter dig släppa loss ljudet när som helst och var som helst.

JBL LIVE 300TWS: Stilrena, enkla att använda och bra ljud 3De har kraftfulla drivrutiner som ger dig förstärkt bas så att det slår gnistor om din spellista.

Några av de viktigaste funktionerna för in-ear-hörlurar är, enligt konsumenter, ljudet och batteritiden*. JBL LIVE 300TWS är utrustade med kraftulla drivers och JBL:s signaturljud, samt ger 6 timmars ljuduppspelning på en enda laddning och 20 timmars sammanlagd uppspelning.

JBL LIVE 300TWS tillåter användaren att vara uppkopplad hela tiden. Med Ambient Awarefunktionen kan användaren gå från helt uppslukad av musik till att lägga märke till sin omgivning. Med TalkThru-läget kan användaren sänka musiken och prata med sina vänner, utan att ta av sig hörlurarna. Med röstassistenten finns Google Assistant och Amazon Alexa till hands för att ge användaren svar på dess frågor direkt i öronen, oavsett om det är en vägbeskrivning till en konsert eller en väderprognos. Välj bara assistent med ”My JBL Headphones”-appen, så är det helt klart.

JBL LIVE 300TWS finns nu tillgängliga på JBL:s hemsida och hos utvalda återförsäljare till ett pris av 1 500 SEK.

LIVE 300TWS har följande funktioner:

  • JBL:s signaturljud
  • Upp till 6 timmars musikuppspelning, 20 timmar tillsammans med laddningsetui
  • Urban Noise Control: Ambient Aware och TalkThru
  • Svett- och vattentåligt-certifierade enligt IPX5
  • Röstassistans: Använd JBL-appen för att aktivera Google Assistant eller Amazon Alexa för att byta spellista, få väderprognoser eller fråga efter vägen
  • Ergonomisk passform och design
  • 10 minuters snabbladdningskapacitet för en hel timmes batteritid

Relaterade Artiklar