Januari en rekordmånad för Kivra
Hem NYHETER Januari en rekordmånad för Kivra

Januari en rekordmånad för Kivra

Publicerat av: Redaktionen

90 000 nya användare, 1:a i appstore bland gratisappar, nästan 6 miljoner brev levererade och över 200 nya avsändare.

Januari en rekordmånad för Kivra 22018 har inletts på bästa sätt för Kivra.

90 000 nya användare
90 000 personer i Sverige har skaffat Kivra i januari och totalt når vi snart 2 miljoner användare av tjänsten. Varmt välkomna säger vi till alla nya användare! Det stora intresset för Kivra under januari visade sig även form av att vi trendade i appstore och låg 1:a bland gratisappar under en lång period.

Fler brev levererade i januari än under hela 2015
I januari skickade våra avsändare nästan 6 miljoner brev i Kivra. Det är mer än vad som skickades i Kivra under hela 2015, då vi levererade ca 4 miljoner brev. Det skapar inte bara nytta för användare och avsändare utan det innebär dessutom att vi under januari har sparat en bra bit över 1000 träd.

Över 200 nya avsändare
Antalet nya avsändare som kommer igång med Kivra fortsätter att växa snabbt. 200 nya avsändare i januari innebär att över 1600 företag och myndigheter har ställt om till digital post!

Antalet användare, avsändare och brev brukar vi ofta prata om på Kivra när det kommer till hur vi utvecklas. Alla tre hänger ihop och är väldigt beroende av varandra. En tjänst utan användare är inte så attraktiv för avsändare och en tjänst utan avsändare och brev är inte så attraktiv för användarna. Vi är väldigt glada över att Kivra fortsätter att växa, men vi nöjer oss inte här utan vi fortsätter att fokusera på att växa i snabb takt på alla tre fronter för att fortsätta utveckla Kivra till en fantastisk tjänst.

Relaterade Artiklar