Jabra presenterar Jabra Elite 75t – fjärde generationens true wireless öronsnäckor
Hem NYHETER Jabra presenterar Jabra Elite 75t – fjärde generationens true wireless öronsnäckor

Jabra presenterar Jabra Elite 75t – fjärde generationens true wireless öronsnäckor

Publicerat av: Redaktionen

Jabra, ledande inom ljudlösningar för konsumentmarknaden så väl som kontorslösningar, presenterar idag nästa generationens trådlösa öronsnäckor, Jabra Elite 75t. skapade för att hålla längre och för att sitta bättre, Elite 75t är en uppdaterad version som bygger på samma samtals -och musikupplevelse som hos de populära Elite 65t.

Jabra presenterar Jabra Elite 75t - fjärde generationens true wireless öronsnäckor 2Noterbart längre batteritid, dessutom är de mindre i storlek vilket gör att de sitter säkert och komfortabelt.

Med 150 år av ljudteknisk expertis i ryggen har Jabra visat att de är duktiga på att skapa Ture Wireless produkter. Elite 75t har en low power-plattform och anslutningsteknik från systerföretaget GN Hearing samt kunskap kring miniatyrprodukter från fyra generationer av True Wireless Elite-produkter.

Elite 75t är speciellt framtagen för förbättrad komfort med en öronsnäcka som har optimal passform och storlek. Öronsnäckorna har testats genomgående för en säker passform så användare kan vara säkra på att de kommer att sitta kvar i öronen, oavsett vad de gör under dagen.

Den stilrena designen gör att Elite 75t passar även små öron, den ergonomiska passformen gör dem bekväma, användare kan njuta av musik och samtal under en längre tid.

Att ta reda på användarnas behov

Jabra har scannat tusentals öron från användare världen över för att avgöra den optimala 3D-formen och storleken, med hjälp av detta tog de fram en komfort -och passformssimuleringsmodell. Allt för att skapa ett par hörlurar som passar alla användare oavsett öron. De tog det ett steg längre genom att samla in värdefulla insikter om användarnas behov och preferenser för att se vilka eventuella hinder som finns för en bra true wireless-upplevelse.

Det finns ett återkommande krav från konsumenterna på längre batteritid, bättre passform samt enkel sammankoppling till olika enheter. Jabra försöker att möta dessa krav med deras

senaste tillskott i Elite-serien. Elite 75t erbjuder upp till 28 timmars batteritid med laddningsetuiet och 7,5 timmar utan. De som har bråttom kommer att uppskatta den snabba laddningen med USB-C som ser till att batteriet inte tar slut när du behöver det som mest. Perfekt för dig som alltid är på språng. En trådlös laddningsvariant kommer också att introduceras på marknaden vid ett senare datum.

Med hjälp av den smarta tekniken kommer den nya kompakta storleken att fortsätta att leverera det som konsumenterna förväntar sig av Jabra. Stabil anslutning, hållbarhet, användarvänlighet och en överlägsen samtals -och musikupplevelse. Fyrmikrofonstekniken gör det lätt för dig att båda ringa och ta samtal, förbättrade med Jabras senaste brus -och vindreduceringsalgoritmer. Den här funktionen gör det lätt för dig att svara i telefon även i bullriga miljöer så som på gatan eller i tunnelbanan. Vi har förbättrat laddningsetuiet genom enklare åtkomst, dessutom har vi adderat magneter.

­– Vår största nyhet på IFA är också vår minsta hittills. Detta är ett resultat av vår vilja till att både lyssna på och förbereda oss på våra kunders ändrade förväntningar på en helt trådlös upplevelse, säger René Svendsen-Tune, VD på Jabra. Att ta en produkt och göra den bättre är en komplex uppgift och det är precis vad vi har åstadkommit idag. Vi har förbättrat upplevelsen av öronsnäckan, genom att säkerställa den bekvämaste och mest långsiktiga lösningen för dig som är på språng. Vi är glada över att kunna presentera Elite 75t, vår nyaste och mest innovativa tillskott till vår prisvinnande Elite-serie.

Användare kan ansluta direkt till Alexa**, Siri® eller Google Assistant™, för snabb åtkomst till det de behöver. Allt från att boka in saker i kalendern till att hitta event i närheten eller att få meddelanden upplästa. Dessutom tillåter Bluetooth 5.0 dig att enkelt ansluta Elite 75t till din smartphone.

Jabra Sound+ appen låter användare välja sina röstassistenter, anpassa sin musikprofil med equalizern, välja hur mycket brus de vill höra igenom hörlurarna (Hear Through), justera samtalsupplevelsen samt hålla koll på batteriet och mycket mer.

Elite 75t kommer att finnas tillgänglig i två färger: Titanium svart och guldbeige. Det kommer också att finnas en exklusiv svart variant som endast säljs på Best Buy i USA.

Nyckelfunktioner och specifikationer:

  • Ny kompakt öronsnäcka formtestad för komfort och säker passform
  • Mer än 7,5 timmars batteritid, upp till 28 timmar med laddningsetuiet
  • Fyrmikrofonteknik för kristallklara samtal även i bullriga och blåsiga miljöer
  • Snabb laddning med USB-C
  • Stabil true wireless anslutning
  • Anpassa din musik med equalizern, tillgänglig i Jabra Sound+ appen
  • IP55-klassad hållbarhet med två års garanti mot skador från damm och vatten *
  • Tillgång till Amazon Alexa**, Siri® och Google Assistant™ med ett enda klick
  • Kompatibel med alla telefoner och surfplattor som kan koppla ljud via Bluetooth
  • Jabra Sound+ appen är kompatibel med iOS och Android enheter

Relaterade Artiklar