Conrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företag
Hem NYHETER Conrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företag

Conrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företag

Publicerat av: Redaktionen

Conrad Elektronik erbjuder nu företagskunder att köpa in produkter och tjänster elektroniskt, vilket sparar tid och pengar, ökar effektiviteten, transparensen och produktiviteten.

Conrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företag 2För att optimera den elektroniska inköpsprocessen förser Conrad företagskunder med hela produktkatalogen eller med produktkataloger som är skräddarsydda efter kundens individuella behov i digital form, med olika klassificerings- och exportformat (alla standardversioner av eClass och UNSPSC och BMEcat 1.2, CSV, CIF och Excel).

Conrads eProcurement omfattar OCI-webbshoppen (Open Catalogue Interface), e-kataloger (som BMECat) och Conrads egenutvecklade eProcurement, Conrad Smart Procure (CSP).

Genom att använda eProcurement tjänsterna ihop med en välutvecklad sökningsfunktion och cirka 800 000 företagsprodukter med detaljerade produktbeskrivningar, kan kunderna optimera och förenkla sin inköpsprocess. Med en effektiv, transparent och kundanpassad design går det att spara mycket tid och pengar.

Conrads sortiment eller det kundanpassade sortimentet med kundspecifik prissättning är tillgängligt dygnet runt, alla veckans dagar via OCI-webbshoppen och eProcurement lösningen CSP, inklusive information om lagerstatus i realtid. Detta maximerar flexibiliteten och möjliggör autonoma inköp när som helst.

Naturligtvis erbjuds personlig och individuell kundsupport av kompetenta experter från Conrad. I detta ingår rådgivning om enskilda eProc-lösningar och skräddarsydd implementering efter kundens behov samt support från det lokala säljteamet.

– Företagskunder som vill kunna se sina beställningar och köpbeteenden och optimera sina inköpsprocesser har kommit rätt när de använder vår elektroniska inköpslösning Conrad Smart Procure. CSP är en lättanvänd kostnadsfri lösning för inköp som är speciellt anpassad efter kundernas behov och som ger ständig tillgång till hela Conrads produktsortiment, inklusive information om tillgänglighet och produkter i realtid, förklarar Sven Wachtel, Senior Director B2B Sales & eBusiness på Conrad Electronic.

Conrad Smart Procure riktar sig främst till små och medelstora företag med upp till 200 anställda som inte har ett eget eProcurement -system och som ofta beställer små till medelstora volymer. Conrads OCI- och eCatalogue-lösningar riktar sig istället till medelstora och stora företag med mer än 200 anställda och som redan har ett eget eProcurement -system eller tjänsteleverantör.

Relaterade Artiklar