Jabra lanserar Elite 4 – mångsidiga hörlurar för både arbete och fritid
Hem PRODUKTNYHETER Jabra lanserar nu Elite 4 – mångsidiga hörlurar för både arbete och fritid

Jabra lanserar nu Elite 4 – mångsidiga hörlurar för både arbete och fritid

Publicerat av: Redaktionen

Jabra, ledande inom personligt ljud och hybridlösningar för arbete, lanserar nu Elite 4 som det senaste tillskottet i sin Elite-serie.

Utformade för att täcka de viktigaste kraven för öronsnäckor till ett rimligt pris, är Elite 4 prisvärda öronsnäckor anpassade för den moderna användaren av hörlurar.

Användaren kan med en knapptryckning fly från en hektisk dag genom att fördjupa sig i media eller ansluta sig till kollegor, vänner eller familj.

Elite 4 har skräddarsytts för att täcka de viktigaste kraven för öronsnäckor, såsom komfort, optimalt ljud och bekvämlighet, till ett mycket rimligt pris. För användare som behöver ansluta till två olika enheter samtidigt erbjuder Jabra Elite 4 Bluetooth Multipoint, vilket underlättar smidig växling. Även den första anslutningen till en enhet är enkel, med Fast Pair* som direkt ansluter till en mobil enhet och Swift Pair* som direkt ansluter till en bärbar dator. Tack vare aktiv brusreducering (ANC) filtrerar hörlurarna bort oönskade distraktioner – optimalt för den som är på resande fot, pendlar eller bara vill koppla bort omvärlden. Elite 4 är även konstruerade för kristallklart ljud med 4-mikrofonsamtalsteknik och 6mm högtalare så att användare kan vara säkra på att även de själva hörs högt och tydligt. Den som önskar skräddarsydda lyssningsupplevelser kan använda Jabras Sound+-app för att anpassa ljudet efter sin personliga smak.

Elite 4 räcker till 5,5 timmars speltid på valfri enhet och 22 timmar med fodralet (28 timmar med ANC avstängd). Samtidigt är de bekväma att bära hela dagen tack vare en ergonomisk akustikteknik. Hörlurarna är tillverkade av förstklassiga hållbara material som ger en IP55-hållbarhetsklassning mot damm och vatten. Elite 4 kommer i fyra färger; mörkgrå, marinblå, lila och ljusbeige.

 • Den moderna användaren av hörlurar letar efter teknik som är anpassad för både arbete och nöje, utan att kompromissa med viktiga funktioner. Elite 4 erbjuder en lösning på detta och är den perfekta allroundluren, utformad för att hjälpa användarna att koncentrera sig, ansluta och ringa utan distraktioner. Den optimalaföljeslagaren för att balansera arbete och liv, säger Calum MacDougall, SVP på
Viktiga egenskaper hos Elite 4:
 • Bluetooth Multipoint innebär sömlös växling mellan samtal och
 • Fast Pair och Swift Pair* säkerställer omedelbar anslutning till bärbara datorer och
 • Aktiv brusreducering blockerar
 • Bekväm passform för användning hela
 • Teknik med 4 mikrofoner för optimerad
 • Upp till 22 timmars batteri med ANC på (28 timmar med ANC avstängd).
 • Go solo-funktion för att använda en av öronsnäckorna för att lyssna eller ta emot samtal medan den andra
 • Uppspelning av Spotify Tap
 • Qualcomm
 • IP55-klassat regntätt skydd, plus 2 års garanti**.

Jabra lanserar Elite 4 – mångsidiga hörlurar för både arbete och fritidJabra Elite 4 är tillgänglig hos utvalda återförsäljare från 1.199 SEK. Ta reda på mer om Jabra Elite 4 på www.jabra.com/elite4.

*Fast Pair är kompatibel med Android OS 6.0 eller högre. Swift Pair är kompatibel med Windows 10 eller senare.

**Skydd mot fel från damm och vatten med Jabra Sound+ appregistrering.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar