Hem NYHETER Jabra lanserar Evolve2 – Ny branschstandard med headset-serie för moderna digitala lösningar på arbetsplatsen

Jabra lanserar Evolve2 – Ny branschstandard med headset-serie för moderna digitala lösningar på arbetsplatsen

Publicerat av: Redaktionen

Jabra presenterar idag lanseringen av Evolve2-serien, skapad för att stödja den digitala utvecklingen på den moderna arbetsplatsen.

Jabra lanserar Evolve2 – Ny branschstandard med headset-serie för moderna digitala lösningar på arbetsplatsen 3Evolve2 85, Evolve2 65, och Evolve2 40 är tre olika headset som är skapade för att hjälpa företag hantera de växande utmaningarna på dagens arbetsplatser genom att införa UC&C samtidigt som de säkerställer att koncentration, samarbete och flexibilitet är en prioritet för de anställda.

Allt eftersom företag anpassar sig till digitala processer så är det viktigare än någonsin att de tekniska produkter och lösningar de använder kan stödja dem under den här förändringen.

Företag söker efter den ultimata ljudupplevelsen för sina anställda. Kanalen och återförsäljarna ser också ett växande krav på lösningar för företag i deras digitala utveckling.

Evolve2-serien är den nästa generationen av Jabras bästsäljande och marknadsledande UC-headset. Sedan Jabras första produktserie lanserades på marknaden 2014 har kontorsarbetet förändrats avsevärt. Arbetsuppgifterna har blivit allt mer komplexa och ställer större krav på samarbete, vilket orsakar störningsmoment på arbetsplatsen. Detta gör att arbetsplatsens produktivitet blir till en ständig utmaning för företag i hela världen. Den nya Evolve2-serien av headsets inkluderar en sömlös integrering med programvaru-ekosystem samtidigt som de blockerar ut mer oljud, vilket säkerställer ett effektivt samarbete och möjliggör optimala förutsättningar för arbete, var som helst.

Men det är inte bara vår kontorsmiljö som har utvecklats. I dagens samhälle där vårt arbete och privatliv ständigt överlappas är det viktigt att det finns tekniska lösningar som kan tjäna som stöd i alla möjliga situationer. Jabras Evolve2-serie med headset erbjuder funktioner som passar alla delar av livet, oavsett om du är på jobbet, hemma eller på språng.

Analys av UC-systemet

Utöver att höja produktiviteten både på och utanför arbetsplatsen, låter Evolve2-serien dig övervaka och analysera hela UC-systemet på företaget för att säkra en både stabil och hög samtalskvalité. Evolve2 kommer att integreras med de ledande leverantörerna av mjukvara för analys, vilket tillåter beslutstagare att analysera prestandan för varje Jabra headset och snabbt identifiera grundorsaken till en eventuellt bristande samtalskvalité. Oavsett om det beror på Wi-Fi-routern, UC-infrastrukturen eller den individuella användarens inställningar på sitt headset med Jabra Xpress-programvaran. Den här programvaran möjliggör både lätt och säkert underhåll av headsetet, vilket också möjliggör uppdateringar av programvaran och implementering av nya funktioner samtidigt som det underlättar arbetet för IT-avdelningen.

Som ett resultat kan företag skynda på sin digitala utveckling genom att utrusta de anställda med Evolve2-serien.

– Eftersom det blir allt viktigare med den digitala utvecklingen så blir anammandet av UC och produktivitet allt större utmaningar för företag globalt. Vi ser ett växande krav på sådana lösningar från företag och kanalen. I sådana här sammanhang kan teknik både var ett problem eller en lösning, säger Holger Reisinger, Senior Vice President, Enterprise Solutions på Jabra. Den rätta tekniken kan hjälpa till att eliminera hinder, ge en positiv användarupplevelse och öka produktivitet. Med vår nya Evolve2-serie vill vi göra just det: genom att skapa ett högkvalitativt headset som hjälper företag att anamma UC och skapa bra samarbeten, koncentration och flexibilitet för användarna. Med den här förstklassiga headset-serien för företag, kan återförsäljarna vara säkra på att de levererar den ultimata ljudupplevelsen till deras mest värdefulla kunder världen över.

Evolve2-serien inkluderar tre headset:

  • Evolve2 85 har Digital Hybrid ANC och totalt tio mikrofoner, som inkluderar två mikrofoner som är integrerade i mikrofonarmen och åtta stycken i öronkåporna. Användare kan njuta av upp till 37-timmars trådlös batteritid, 40mm högtalare för bra musik och en integrerad busylight med 360-graders synfält på båda öronkåpor. Headsetet har tagits fram med den senaste tekniken inom ljudchip, vilket gör att, Evolve2 85 är ett steg före i batteritid, solid anslutning och process-teknologi. Den stilrena Evolve2 85 är skapad för både kontorsmiljö och arbetaren på språng, vilket betyder att du kan använda headsetet oavsett var du jobbar.
  • Evolve2 65 har tre mikrofoner, två av dem finns i mikrofonarmen och den tredje i den högra öronkåpan. Headsetet har upp till 37 timmar batteritid och tre gånger bättre äkta trådlös räckvidd än den redan existerande Evolve 65.
  • Evolve2 40 är en variant med sladd och erbjuder samma komfort, hållbarhet och användarupplevelse som Evolve2 65.

Evolve2 85 och Evolve2 65 kommer att inkludera Jabra Link 380, Jabras nya BT-adapter (dongel) som kommer att finnas tillgänglig som USB-C eller USB-A version.

Microsoft Teams-varianterna i serien har en knapp dedikerad för Microsoft Teams vilket ger omedelbar anslutning till kollegor eller möten. Dessa versioner har en LED-indikator på headsetet som kan signalera olika problem så som ett missat samtal eller möte.

Pris och tillgänglighet

Jabra Evolve2-serien kommer att finnas tillgänglig från och med april 2020 hos utvalda återförsäljare. Evolve2 85 och Evolve2 65 kommer att finnas i två färger: svart och beige. Evolve2 40 kommer att finnas i svart.

Evolve2 85 STEREO till det rekommenderade priset 4841SEK (5272 SEK med stativ för laddning)

Evolve2 65 STEREO till det rekommenderade priset 2253 SEK (2684 SEK med stativ för laddning)

Evolve2 65 MONO till det rekommenderade priset 2145 SEK (2577 SEK med stativ för laddning)

Evolve2 40 STEREO till det rekommenderade priset 1283 SEK
Evolve2 40 MONO till det rekommenderade priset 1175 SEK

Relaterade Artiklar