Irisity lanserar AI-tjänsten PeopleMetrics som mäter personflöden i realtid
Hem NYHETER Irisity lanserar AI-tjänsten PeopleMetrics som mäter personflöden i realtid

Irisity lanserar AI-tjänsten PeopleMetrics som mäter personflöden i realtid

Publicerat av: Redaktionen

PeopleMetrics baseras på Irisitys patenterade AI-algoritmer och har utvecklats i ett omfattande projekt under drygt ett år tillsammans med en ledande global biltillverkare.

Irisity lanserar AI-tjänsten PeopleMetrics som mäter personflöden i realtid 2PeopleMetrics levererar ytterst detaljerad statistik och exakta mätningar och besökstatistik över människors rörelser och flöden. PeopleMetrics AI-baserade digitala realtidsmätning är överlägsen alla manuella mätmetoder med avseende på såväl precision som kostnadseffektivitet. Irisitys PeopleMetrics kan enkelt installeras på befintliga övervakningskameror (CCTV) och uppgraderar därmed dessa till intelligenta kameror.

  • -”Vår AI-baserade bevakningslösning skiljer ut mänsklig rörelse ur en kamerabild med extremt hög precision, detta vet vi från vår mångåriga erfarenhet i bevakningsbranchen. Att i realtid mäta denna data över personaktivitet och presentera visuell ”värmekarta” över var och hur individer rör sig i ett område skapar stora möjligheter för butiker och mässor att optimera sin försäljning. Säger Hans-Christian Hanning ansvarig PeopleMetrics

Relaterade Artiklar