InvisibleShield lanserar flytande lösning som skyddar mobilskärmar
Hem NYHETER InvisibleShield lanserar flytande lösning som skyddar mobilskärmar

InvisibleShield lanserar flytande lösning som skyddar mobilskärmar

Publicerat av: Redaktionen

InvisibleShield, ett ZAGG-företag och den ledande globala innovatören inom skärmskydd, lanserar idag InvisibleShield Liquid Defence.

InvisibleShield lanserar flytande lösning som skyddar mobilskärmar 2Det en flytande lösning som innehåller nanoteknologi som fyller i de mikroskopiska ojämnheter som finns på mobilskärmar, klockor och surfplattor. Liquid Defence är konstruerat för att vara hållbart, stärka skärmarna och förhindra repor och förslitningar. Lösningen är upp till 40 procent bättre än obehandlade skärmar.

När man tittar på en mobilskärm i ett mikroskop är glasytan full av ojämnheter och bristningar som kan bli svagheter när de utsätts för förslitning. Glaspartiklarna i Liquid Defences smarta beläggningsskikt löses upp i ett medel som appliceras på enhetens skärm. Vätskan avdunstar sedan, men glaspartiklarna stannar kvar för att skapa ett jämnt, osynligt och skyddande skikt som användarna inte kommer att märka förrän det behövs.

– Liquid Defence fyller i porerna på skärmen och gör beläggningen så tunn att den är osynlig för det mänskliga ögat. Trots sin osynlighet förstärker Liquid Defence de svagheter som vanligtvis finns på glasskärmar, vilket gör glasen extremt resistenta mot repor och vanliga förslitningar. Vi vill att våra kunder inte ska behöva oroa sig för att skada sina skärmar och vi är glada över att Liquid Defence ger dem ett annat sätt att hålla sina mobila enheter skyddade, säger Gavin Slevin, General Manager för ZAGG International.

Egenskaper

  • Ökar skyddet: Nanoteknik stärker skärmen genom att fylla i ojämnheter i glasytan.
  • Universell passform: Liquid Defence skyddar alla mobiltelefoner, surfplattor och smarta klockor som har glasskärmar.
  • Förändrar inte utseendet: Liquid Defence är osynligt och behåller telefonens originalutseende.
  • Enkel applikation: Enkel tvåstegs applikationsprocess.

Relaterade Artiklar